Член виконкому Луцькради каже про «ларькову» дискримінацію в місті

Член виконкому Луцькради каже про «ларькову» дискримінацію в місті
У виконкомі Луцької міської ради вибірково вирішують, кому давати дозвіл на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, а кому - ні.

Про це пише член виконкому Богдан Климчук у колонці автора на ВолиньPost.

"Зіштовхнувся з цікавим рішенням на міськвиконкомі 06.08.2014.
Отже, на порядку денному проект Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2012 № 430-1", - пише Климчук.

"Із зазначеного вище проекту, виявилось, що на вул. Соборності є комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, але де можна і де не можна розміщувати тимчасові споруди ніхто вказати на цій схемі не може", - пояснює він.

Із проханням пояснити причину відсутності вказівок щодо розміщення тимчасових споруд він звернувся до начальника управління містобудування і архітектури Луцької міської ради Леоніда Герасимюка.

"Задав питання начальнику управління Леоніду Герасимюку, що заважає вказати на схемі місця, хоча б маркером, де можуть бути тимчасові споруди, а де ні", - пише Богдан Климчук.

На його думку, помічати місця для тимчасових споруд "нічого не заважає, але ніхто цього робити не хоче. А на практиці виходить, коли один підприємець звертається в управління і йому кажуть "неззя" на цьому місці кіоск ставити, проходить, якийсь час і о чудо, виявляється іншому підприємцю можна".

У коментарі ВолиньPost Климчук додав, що за часів головування Богдана Шиби звертався у міськраду із проханням дати дозвіл на встановлення тимчасової споруди у центрі Луцька біля готелю "Україна".

Тоді йому, мовляв, усно відмовили, натомість нині на тому ж місці стоїть "табачний" кіоск.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати треба того Грасимюка при всіх владах там сидить і місто ділить. Хапуга.
Відповісти
Це правда. Так і є. Причому ми просили сказати будь-яке місце, де дозволять встановити МАФ. Нам сказали: навіть не пробуйте - відмовлять. Натомість їх повно у місті, їм продовжують старі договори оренди, дають нові дозволи...
Відповісти
Ось вам і все ясно ! Чому не голосує Б.Климчук - йому не дали місця на кіоск біля України .
Відповісти
Чому так в керівника міськоі Солідарності Євгена Ткачука треба запитати. Він головну скрипку в комісіі по мафах грає, от і мутить тому-нє, а тому-да. Конвеєр за те, що пропхає встановив таксу - 3000$. Голова групи мера Романюка, з допомогою якого ще й міську партію Солідарність очолив. Ганьба хабарникам Ткачукам. Нова команда Президента хапуги, корупціонери і хабарники! Як кажуть в міськвиконкомі: "Життя по-новому від Ткачука!"
Відповісти
Останні новини
Член виконкому Луцькради каже про «ларькову» дискримінацію в місті
07 серпень, 2014, 15:16