Терористи з ДНР зняли на камеру, як влучили в багатоповерхівку. ФОТО. ВІДЕО

Терористи з ДНР зняли на камеру, як влучили в багатоповерхівку. ФОТО. ВІДЕО
Бойовики так званої «Донецької народної республіки» влучили в багатоповерхівку Донецька, яка розташована за адресою Рози Люксембург, 80, у четвер, 7 серпня.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Вадим Хомаха, - пише TBi.


Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З одного боку, зараз зручно все "вішати" на сепаратистів, - всі вибухи, невлучні потрапляння і невиправдані жертви. З іншого, - свої промахи колись визнаємо?
Я згоден з тим, що сепаратизм є негативним явищем. Але не зовсім згоден з тим, що сепаратисти, серед яких, як підтверджують командири наших добровольчих батальйонів, є і мешканці Сходу України, настільки аморальні люди, що пішли б на такий і ймоу подібні вчинки.
Нажаль, війна, яка зараз триває в Україні, переросла в безглузде протистояння, на якому конкретні люди заробляють конкретні гроші. Схоже на те, що наша нова влада домовилась з Росією щодо дестабілізації ситуації в Україні задля того, щоб відвернути увагу простого народу від непопулярних реформ, які реально просто зараз приймаються в парламенті і яких вже ніхто не помічає, бо всі зайняті війною. У випадку перемоги України, чинна влада буде на коні, переможною, тому їй простять все на роки вперед. А у випадку програшу, все буде спрямовано на те, щоб цю нову владу шкодували, жаліли і їй співчували і якщо події будуть розвиватись за цим варіантом, їй всеодно все пробачать...
Сумно це все.
Відповісти
Останні новини
Терористи з ДНР зняли на камеру, як влучили в багатоповерхівку. ФОТО. ВІДЕО
07 серпень, 2014, 15:48