На Волині селяни продали землю, щоб купити БТР

На Волині селяни продали землю, щоб купити БТР
Депутати Прилуцької сільської ради хочуть за гроші, які заробили з продажу землі, купити БТР.

Під час позачергової сесії Прилуцької сільської ради Ківерцівського р-ну, обранці заявили про ініціативу віддати 100 тисяч із грошей, які надійшли сільраді з продажу землі, – на потреби армії, - повідомляє Волинська газета.

Зокрема, депутат Іларіон Маковський запропонував спрямувати кошти на закупівлю бронетранспортера, який ми можна було назвати «Ківерцівський» і передати в зону АТО.

Розуміючи, що така машина чи будь-яка інша, що стала в б у нагоді військовим, коштує дорожче, депутати вирішили відкрити рахунок і дозбирати гроші до необхідної суми. До цього закликатимуть інші громади та підприємців.

Першим внеском на цю ідею стануть гроші, залучені з реалізації земельних ділянок на території Прилуцької сільської ради - з бюджету розвитку. Сесія, зрештою, прийняла рішення: надати 100 тисяч гривень допомоги на придбаннч техніки та амуніції для Збройних сил, звернутися до райради та райдержадміністрації щодо відкриття централізованого рахунку, а також до підприємців та громад про необхідність надати допомогу армії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих