Волинські посадовці «проінспектували» госпіталь, де лікуються солдати. ФОТО

Волинські посадовці «проінспектували» госпіталь, де лікуються солдати. ФОТО
Ковельський міський голова Олег Кіндер, секретар міської ради Михайло Гетьман, депутат міської ради Віра Федосюк, а також голова Волинської облради Валентин Вітер відвідали поранених у зоні АТО військовослужбовців-ковельчан, які лікуються в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

Наразі у закладі перебувають п’ятеро хлопців: Анатолій Шевич, Антон Левчук, Сергій Парвасюк, Віталій Шульгін та Сергій Літвінович. Ще троє мобілізованих ковельчан - Богдан Сахарчук, Тарас Чапко та Юрій Ткачук, яких поранили під час бойових дій на Сході, уже знаходяться вдома та продовжують лікування амбулаторно, - повідомляють у прес-службі ковельської мерії.

Начальник Луцького військового госпіталю полковник медичної служби Олександр Хоменко повідомив, що зараз на лікуванні в медичному закладі перебуває 65 бійців, поранених в зоні АТО. Днями мають перевезти ще десятьох бійців з Рівного, які продовжать курс реабілітації в Луцьку.

Під час розмови Олег Кіндер поцікавився, чи забезпечений госпіталь усіма необхідними лікарськими засобами та продуктами харчування. Головний лікар запевнив, що усіма медпрепаратами вони забезпечені, отримують їх регулярно. А щоб не бути голослівним, показав книги обліку лікарських засобів, які отримує і використовує аптека госпіталю.

І з продовольчим постачанням також все гаразд,- запевняють медики. Пересвідчитися у цьому гості змогли й особисто, відвідавши хворих у палатах.

Хлопці та дівчата - у госпіталі лікується дві медичних сестри із зони АТО - також підтвердили слова лікаря про те, що за власні кошти вони медикаментів не купують, задоволені умовами перебування, ставленням медперсоналу та лікуванням загалом. Також поділилися спогадами про побачене та пережите на Сході.

Олег Кіндер повідомив ковельським військовослужбовцям про те, що їхні рідні можуть звертатися до міської влади за матеріальною допомогою, написавши відповідну заяву.

Під час відвідин ковельчан у лікувальній установі перебував народний депутат України Євген Мельник, а також помічник народного депутата України Степана Івахіва Наталя Попова. Вона повідомила, що Івахів допоміг військовим, придбавши у палати кондиціонери.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,якби не було виборів,ці посадовці згадали б про поранених !
Відповісти
Позавчора були в госпіталі і ніяких кондиціонерів ( принаймі в палатах поранених АТО) не було.
Товаришу полковнику, будь-ласка, знайдіть місця в палатах для хлопців, що лежать в коридорах!!!- вони такий мізер заслужили!!!
Відповісти
нікому там наші хлопці не потрібні це просто показуха повірте ніхто їх не цінить хоча незнаю за інших но Волинські солдати віддають все щоб зберегти державу єдиною
Відповісти
Про можливі події лікування військових, ветеранська організація думала давно. Адже військовий госпіталь збиралися ліквідувати.
див. http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/48810/
http://volga.lutsk.ua/view/1178/2/

Але дякуючи його головному лікареві і нашій підтримці його підтримці і підтримці депутатів наших прохань, ми сьогодні маемо заклад, який на пряму виконуе свої функції.І виконуе професійно.
Так що про сьогоднішніх хлопців думали.
Відповісти
Останні новини
Волинські посадовці «проінспектували» госпіталь, де лікуються солдати. ФОТО
08 серпень, 2014, 16:18