«Волинь» програла «Шахтареві» - 3:4

«Волинь» програла «Шахтареві» - 3:4
У півфінальній грі Кубка України «Волинь» на домашньому полі «Авангарду» програла донецькому «Шахтарю» з рахунком 3:4 - неоднозначний виграш гірників уже встигли охрестити «перемогою імені судді Годуляна».

Рахунок «розмочили» гості: на 24 хвилині першого тайму гол у ворота Волині забив 29 номер «Шахтаря» Тейшера після вдалого прострілу Мхітаряна з лівого флангу.

А вже на 35 хвилині зрівняв рахунок, успішно реалізувавши пенальті, 20 номер Волині Майкон Олів’єра. Пенальні призначили через гру рукою 33 номера «Шахтаря» Срни.

Втім довго радіти зрівненому рахунку господарям поля не вдалося. Знову ж таки, реалізувавши пенальті, другий гол у ворота «Волині» забив 7 номер «Шахтаря» Фернандіньо. Пенальті було призначене після того, як Леандро збив 29 номер шахтаря Тейшейру.

У другому таймі на 15 хвилині 9 номер Шахтаря Луїз Адріано забив пенальті, довівши рахунок до 1:3.

Після цього моменту трибуни не витримали: судді дісталося гучне кількахвилинне «Ганьба!».

Дві контратаки волинян не увінчалися успіхом. Проте на 41 хвилині 5 номер «Волині» Рамон Лопес забив у ворота «Шахтаря» м’яч з подачі Ванче Шикова.

Минуло 4 хвилини - і в воротах «Волині» уже був м’яч: Дуглас Коста додав своїй команді четверте очко, довівши рахунок до 2:4.

Останній гол у ворота «Шахтаря» забив Майкон - на 2 хвилині додаткового часу.

Кілька хвилин після закінчення матчу глядачі оцінювали роботу одеського арбітра Віталія Годуляна: стадіоном лунало гнівне «Ганьба!». На думку спостерігачів, суддя неодноразово підсуджував гірникам, зокрема несправедливо призначаючи пенальті.

Цікаво, що трибуни волинських вболівальників ще до початку гри прикрашли великі плакати з написами: «На Волині чесно судять, то суддю ніхто не грузить!?» і «Суддя наш друг, но если вдруг». Був плакат і іншого змісту: «Game over. F.C.C.D.»

Доза обурення дісталася і Мірчі Луческу, коли той прийшов на післяматчеву пресконференцію: після кількох вигуків «Фууу!» тренер гірників розвернувся і вийшов з залу. З журналістами спілкувався лише Анатолій Дем’яненко.

«Я суддів не обговорюю. Бог є, він вирішить. Аби коментувати суддівство, треба спокійно сісти, подивитися», - сказав тренер «Волині».

«Мій суддя – це вболівальник», - додав Дем’яненко.

Відтак визначений перший фіналіст Кубка України. Другу путівку у фінал завтра, у суботу, 28 квітня розіграють львівські «Карпати» і донецький «Металург».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ванче Шиков, Мій македонський друже!

Я плачу разом з тобою!

ЩЕ ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!
Відповісти
Останні новини
«Волинь» програла «Шахтареві» - 3:4
27 квітень, 2012, 21:42