На Львівщині проти мобілізації виступають сектанти, - ЗМІ

На Львівщині проти мобілізації виступають сектанти, - ЗМІ
На Львівщині секта Догнала активізувалась, аби дискредитувати АТО.

Про це у програмі «Погляд на тиждень» розповів отець Орест Вільчинський, - повідомляє IA ZIK.

Представник львівської архиєпархії УГКЦ зауважив, що догналіти на Львівщині поширюють різну агітаційну продукцію, проти мобілізації і проти УГКЦ, яка начебто розпалює міжконфесійну ворожнечу.

Жінок, схожих на представниць української правовірної греко-католицької церкви (секти догнала) помітила і пані Катерина, жінка проїжджала повз місце, де мітингували люди. І переконана, більшість із них не мають нікого із родичів на сході.

«Вони моляться на вервечці, всі по-християнсько одягнуті, хустинки, довгі спідниці, виглядають на дуже побожних, віруючих жінок, можливо то була секта, вони були схожі на тих, які в нас по центру ходили», – поділилася враженнями жінка-очевидець.

«Противник веде не тільки військовими засобами війну, але веде війну на психологічний вплив, спрямоване на те, щоб деморалізувати населення, тил і створює відповідні психологічні настрої вигідні для нього ж», – розповів політолог Юрій Шведа.

Про те, чи справді догналіти організовують такі протестні акції, у СБУ замовчують, але у інформаційному запиті, який отримали журналісти «Погляду на тиждень», вказано, що «Управлінню відомі факти щодо осіб, які заявляли про блокування призову за мобілізацією, окремі з яких попереджені про можливі наслідки і кримінальну відповідальність у разі продовження таких дії».

Тож зважаючи на такі підозрілі акції і правоохоронці, і священики в один голос закликають не виходити на непевні акції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Штунд на фронт
Відповісти