До блокування доріг на Волині підбурюють російські спецслужби, - СБУ

До блокування доріг на Волині підбурюють російські спецслужби, - СБУ
Блокування доріг, збурення населення відбувається завдяки роботі російських спецслужб, навіювання та сепаратистських настроїв.

Про це заявив під час наради з керівниками органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади, духовенства, правоохоронних та силових структур щодо ситуації в області у п'ятницю, 8 серпня начальник управління СБУ Володимир Мельникович.

"Сьогоднішні блокади доріг, збурення населення відбувається завдяки роботі російських спецслужб, навіювання та сепаратистських настроїв. Тому ми усі разом маємо постійно проводити інформаційну та роз’яснювальну роботу серед населення", - цитує посадовця видання "ПроКовель".

У свою чергу, начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига зауважив, що міліціонери Волині виконують покладений на них обов’язок задля охорони та порядку в регіоні. Частина працівників структурних підрозділів задіяні в АТО на Сході, зокрема і спецпідрозділ "Беркут". Тих правоохоронців, які відмовляються виїжджати в зону проведення антитерористичної операції, миттєво звільняють.

Волинь має географічне положення, де протяжність кордону з Польщею становить 190 км та протяжність кордону з Білоруссю - 205 км. Тому міліція тісно співпрацює з прикордонними службами щодо недопущення в регіон нелегалів, зброї.

Петро Шпига також поінформував, що, крім переселенців зі Сходу, на територію області, на жаль, проникають "криміногенні елементи".

Тому, про всі подібні випадки просять повідомляти працівників правоохоронних органів. За час проведення АТО, на Волині, зафіксовано 17 актів перекриття доріг мітингувальниками.

"Міліція постійно проводить роз’яснювальну роботу серед населення, інформує, що за перекриття доріг та доступу до важливих комунікацій передбачається кримінальна відповідальність. У час неоголошеної війни, тільки спільними зусиллями правоохоронних органів, влади, громади, військових комісаріатів, можна вирішити всі проблеми", - наголосив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

У свою чергу, військовий прокурор Олександр Курсов повідомив, що почастішали випадки непокори військовослужбовців, дезертирства, не вихід з відпусток, самовільне залишення служби.

Про будь-які факти порушення військової відповідальності або дисципліни необхідно повідомляти правоохоронні органи.
Гаряча телефонна лінія» для родичів учасників антитерористичної операції -
(044) 255-69-55
Гаряча телефонна лінія» СБУ для боротьби з сепаратизмом, тероризмом" - 0 800 501 482
Гарячі телефонні лінії УСБУ у Волинській області
0332 24-22-10
0332 24-40-25
097 7-911-911


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коли люди кричать а їх не чують, коли люди благають допомоги а на них не звертають увагу, то що тоді робити???? на разі перекривання доріг це один із найвірніших способів привернути увагу влади. я згідна, це створює масу незручностей і небезпек, але так склалося що без цього в нашій країні обійтися дуже важко
Відповісти
До блокування доріг приводить і те, що солдат безпідставно звинувачують у зраді і дезертирстві, тому міліція має провести також роз'яснювальну роботу серед генералів і прокурорів.
Відповісти
СБУ і УМВС у Волинській області, послухайте, не будьте маразматиками хоч тут, на Волині. Ви хоч розумієте про що мелете? про який вплив рос. спецслужб на ВОЛИНІ Ви говорите? Не повторюйте дурню, яку Вам кажуть у Києві, звідки вчать Вас, як "правильно" оцінювати події на Волині.
Відповісти
ти тушканчика не бачиш??? а він є(с)
Відповісти
ви че дал.......би? які служби?
Відповісти
Підбурює московська церква як у Ратно. А всі московські попи - це і є російські спецслужби.
Відповісти
на те вони й спецслужби, щоб не бачити як вони працюють
Відповісти
НЕВІСТКА а взагалі ці слугі народу маючи зброю замість залякування селян та матерів хай хоч на місяць в окопах разом з генералами посидять.
Відповісти
перевірити мельниковича на випадок психічного захворювання. як таке можна тріснути? дурень геть зовсім!!! матері плачуть день і ніч за дітьми , жінки за чоловіками.серце не витримує дивитись новини, хоронять без кінця. це ще треба спецслужби росії для підбурення?за одні такі вирази під суд і з роботи нахер!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
До блокування доріг на Волині підбурюють російські спецслужби, - СБУ
09 серпень, 2014, 10:19