У волинському «Правому секторі» відхрестилися від своїх колег, що «наїхали» на аграріїв

У волинському «Правому секторі» відхрестилися від своїх колег, що «наїхали» на аграріїв
«Правий сектор» Волині заявляє, що непричетний до подій, які відбуваються довкола сільгосптовариства "Ратнівський аграрій".

Про це повідомляє ТРК "Аверс".

Нагадаємо, в селі Растів Турійського району на поле орендоване СТОВ «Ратнівський аграрій», приїхали спортивні молодики у масках, які назвалися «Правим сектором» із Києва та привезли селянам нового "господаря" врожаю –львів’янина Василя Верхоляка.

Селяни стали горою, мовляв, чоловіка бачать вперше, а угоди про оренду укладали з "Ратнівським аграрієм". Однак, у активістів своя правда і зупинити непроханих гостей не в змозі навіть представники державної служби охорони.

Виконуючий обов’язки керівника "Правого сектора" Волині Руслан Тимощук запевняв, що волинський осередок не знає хто прислав на такі собі «розборки» київських колег у нашу область.

"Відповідальність за наслідки участі цих людей несе безпосередньо те керівництво, яке їх туди направило, я особисто не можу добитися до цих пір хто направив, чого направив… Саме прикро, що ніхто з керівництва не повідомив керівництво ПС Волині про ці акції, це викликає здивування і обурення. Найближчим часом ми звернемося в провід, щоб провід дав оцінку про участь ПС в цьому корпоративному спорі", - заявив Тимощук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і Я НЕЯ ,І ХАТА НЕ МОЯ!
Відповісти
правду кажеш!!! організації нуль, відповідальності нуль, скоро будемо просити в ООН щоб ПС визнали терористичною організацією!
Відповісти
ну ну окуня вони рубають ...
Відповісти
Скільки цей Руслан вчорв випив??
Відповісти
Правий сектор - бандитське угрупування, яке себе чудово проявляє і на сході, найновіша одинакова не дешева форма, все починаючи від наколінників закінчуючи класними броніками, я вже не говорю за зброю, частина якої, а то й вся віджата, можете собі уявити масштаби. Дивні збіги пов"язані з відсутністю стрілянини при наявності ПС, після бою(в них жодного 300-того) збирають камаз зброї і зникають в невідомому напрямку. Не здається, що запитань більше нід відповідей. Може там вже все домовлено і поділено???
Відповісти
Ви в себе не можете навести порядок, а ще й до влади рветесь. Ганьба.
Відповісти
Хто платить, того і підтримуєм))) нам платив Яник агатували за його, палиця платив, за це дерехтор вілічко їздить на позашляховику нічогенькому, і Ви нам повірите що ми Вам покажем)))
Відповісти
Хіба цей кабан, що на фото, щось здатний вирішувати?
Відповісти
Знаю цього Русланчика - КГБ
Відповісти
Останні новини
У волинському «Правому секторі» відхрестилися від своїх колег, що «наїхали» на аграріїв
09 серпень, 2014, 11:33