Гунчика просять перепризначити голову райдержадміністрації

Гунчика просять перепризначити голову райдержадміністрації
Очільника Волинської ОДА Володимира Гунчика просять перепризначити голову Луцької РДА.

Відповідне звернення прийняли депутати місцевої ради під час сесії 11 серпня, - повідомляють у прес-службі установи.

Так, з ініціативи депутатської групи «Народна рада» прозвучала пропозиція внести до переліку питань порядку денного звернення до голови облдержадміністрації Володимира Гунчика про перепризначення на посаду голови Луцької районної адміністрації Юрія Цейка (на фото).

Пропозицію підтримали депутати і звернення внесли в порядок денний засідання сесії районної ради. Варто відзначити, що депутати проголосували одноголосно.

Загалом на засідання сесії з 62 районних обранців прибули та зареєструвалися 45 депутатів.

Текст звернення в цілому:
Підтримано
Рішення районної ради
від 11.08.2014 № 35/3.

Голові Волинської обласної
державної адміністрації Гунчику В.П.

Звернення депутатів Луцької районної ради до голови Волинської
обласної державної адміністрації Гунчика В.П.

Сьогодні, коли наша країна переживає не простий час, коли на сході України продовжується протистояння з російськими найманцями та терористами, коли питання стоїть про саме існування держави та її цілісності, - нам потрібно консолідувати та об’єднати наші зусилля, - і тому ми, депутати Луцької районної ради, звертаємося до Вас, Володимире Петровичу, врахувати думку нашого депутатського корпусу.

Голова Луцької державної адміністрації Цейко Юрій Феодосійович перебуває на посаді трохи більше трьох місяців. За цей короткий час у Луцькому районі зроблено багато корисного, чітко налагоджено роботу по забезпеченню учасників антитерористичної операції засобами індивідуального захисту та продуктами харчування, існує взаємодія і порозуміння між районною радою, адміністрацією та громадами сіл і селищ.

У той час, коли в Україні стартувала адміністративна реформа з децентралізації влади, ми просимо Вас звернутися до Президента України про перепризначення на посаду голови Луцької районної адміністрації Цейка Юрія Феодосійовича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І всіх перепризначте будь - ласка.
Відповісти
БО БУДУТЬ ХОРОВОДИ В ОДА З УСІХ РАЙОНІВ---ПАНЕ ГУНЧИКУ ДІЙТЕ САМОСТІЙНО, НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЦІ МАНІПУЛЯЦІЇЇ--НАВЕДІТЬ АД В ОБЛАСТІ ВІД ЦИХ БЮТОВЦІВ ТА СВОБОДІВЦІВ
Відповісти
Цей чиновник, очевидно, призначався за квотою БЮТоголової секти імені Юліії Тимошенко. Саме тому райрада,де бал правлять сектати, намагаються залишити свого кадра при керівництві Гунчик. Ну що він такого міг зробити для району за 3 місяці роботи на посаді? Ото ж бо й воно...
Відповісти
Заберіть цього чудака з району Бачив клоунів але такого важко знайти Сором за Луцький район терміново заберайте "інтелектуала" пекти печиво.
Відповісти
Ну що Ви хочете, Цейко нормальний керівник. Може себе запропонуєте, для альтернативи. Тоді й порівняємо.
Відповісти
Ну ну нормально земельку боратинську собі під базари брати - то за це певно.
Відповісти
Це все дурня, хто призначає, кого призначають. Напевно те що має нйбільше значення, це те що нас має чекати в маюбутньому... Хіба думала про це та дурна голова, що тут пише постійно дурню всяку. А питання в одному, чи ми перемогли яНУКОВЧИІВ. Він в нас, якщо така балаканина, і не має значення хто до Обами їздить, Яник живий якщо людей які хотіли щось змінити будуть, вибачте за сленг "ЩІМИТІ". Це моя думка
Відповісти
Останні новини
Гунчика просять перепризначити голову райдержадміністрації
11 серпень, 2014, 16:27