Волинян - лауреат I премії на міжнародному фестивалі

Волинян - лауреат I премії на міжнародному фестивалі
Волинянин, учень Білинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Олександр Шевчук, став лауреатом I премії на міжнародному фестивалі-конкурсі інклюзивної творчості дітей та молоді «Під крилами Оріона».

З 31 липня по 5 серпня в місті Кобрин (Республіка Білорусь) проходив міжнародний фестиваль-конкурс інклюзивної творчості дітей та молоді «Під крилами Оріона», - повідомляє ПроКовель.

На цей фестиваль з’їхались діти з 8 країн світу: Білорусії, Литви, Польщі, Естонії, Чехії, Казахстану, Україна та інших. 67 учасників фіналу показували свої таланти на гостинній білоруській землі.

Представляти Ковельщину випала честь учню Білинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Олександру Шевчуку, який є вихованцем зразкової студії естрадного співу «Надія» (керівник Ірина Новожилова).

Цей фестиваль-конкурс незвичний тим, що в ньому брали участь також дітки з обмеженими можливостями. Під час фестивалю всі діти здружилися, об’єдналися ніби в одну сім’ю.

Конкурс проходив на дуже високому рівні, на високій ноті взаємоповаги, толерантності і доброти.. Організатори та куратори фестивалю зробили все можливе для того, щоб учасники фестивалю відчували себе комфортно і щасливо.

Також багато для проведення цього фестивалю зробили і самі господарі свята, а саме: заступник голови Кобринського райвиконкому Валентин Трубчик, директор Кобринського будинку культури Валентина Покалюк, директор школи для дітей з вадами слуху Тамара Драгунію.

Олександр Шевчук, як єдиний представник України, виступив в номінації «Сольний спів» в віковій категорії від 7 до 11 років, став лауреатом I премії. Пісні у його виконанні «Квітуча Україна» аплодували дипломати та радники послів 6 країн світу. Маленького артиста тричі викликали на біс. Йому підспівували естонці, поляки та білоруси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Волинян - лауреат I премії на міжнародному фестивалі
11 серпень, 2014, 17:31