Депутат пропонує «шантажувати» «ПортCity»?

Депутат пропонує «шантажувати» «ПортCity»?
Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук хоче від імені міськради поставити перед ПП «Реммеблі» вибір: виплатити 6 мільйонів 26 тисяч 870 гривень або ж припинити експлуатацію «ПортCity».

Про це він розповів під час доповіді щодо питання «Про встановлення факту порушення вимог чинного містобудівного законодавства при прийнятті в експлуатацію ТРЦ «Порт-сіті» на засіданні «регламентної» комісії Луцької міської ради.

За його словами, до 30 серпня ПП «Реммеблі» має внести 6 мільйонів 26 тисяч 870 гривень пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Луцька.

Якщо не сплатять всю суму – пропонує звернутися до відповідних органів, щоб припини експлуатацію торгово-розважального центру.

Нагадаємо, представники ПП «Реммеблі» надали всі необхідні розрахунки й просять розмір пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Луцька.

Про це у п'ятницю, 8 серпня, розповів начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан.

Згідно із Договором пайової участі, підприємство зобов’язали сплатити 6 мільйонів 26 тисяч 870 гривень до міського бюджету, однак ПП «Реммеблі» хоче зменшити суму до 3 мільйонів 926 тисяч 813 гривень.

Як аргумент підприємці зазначили придбання насосу за 135 тисяч, водопровід – 92 тисячі 476 гривень, будівництво автомобільної дороги на вулиці Сухомлинського – 941 тисяча та інше. Не оминули увагою й розмітку дороги на Карпенка-Карого та відновлення тротуарного покриття.

Загалом, за словами підприємців, загальна вартість усіх збудованих фірмою інженерних мереж та об’єктів інженерної інфраструктури становить 2 мільйони 100 тисяч 57 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть Ігор Поліщук зацікавлена особа............краще б для народної громади щось корисне зробив....наприклад асфальт у дворах....
Відповісти
мабуть Ігор Поліщук зацікавлена особа...... у наповненні бюджету міста......
Відповісти
У наповненні своїх кишень, а не бюджету
Відповісти
адже 6 млн. не принесе жодної користі громаді.......
Відповісти
Асфальтом у дворах має займатись Департамент ЖГК і жеки!
Відповісти
От присмоктався!!!
Відповісти
От як вони, депутатики, про місто дбають! А куди гроші потім підуть? У вашу кишеню?! Бач як заворушився!!! Ласий шматок кожен хоче відкусити!
Відповісти
Поліщук - раб Палиці. Просто відробляє. Для Палиці ПортСіті як кістка в горлі. А тут ще хоче кінотеатри відкрити... Замість здорової конкуренції - методи 90-х. А щодо частки, то краще б зобов'язували підприємців щось зробити для міста- наприклад, дорогу чи міст - а то куди підуть ті гроші? Певне Ігор Поліщук знає, раз так б'є копитом:).
Відповісти
А не погано було б підземний перехід збудувати за ці
гроші. Від Порт Сіті до Варшавки!!! Тим більше,що за
дозвіл обіцяли.
Відповісти
То точно! І ми б бачили куди пішли гроші.
Відповісти
наглий і молодий, недвно прийшов вже йому карабас не подобається і ще й порт сіті
Відповісти
Ігор-людина, яка ,у складі фонду Палиці, у десятки разів зробила більше, ніж окркмі активні депутати.
Відповісти