Луцький гурт презентував пісню для українських вояків. АУДІО

Луцький гурт презентував пісню для українських вояків. АУДІО
Луцький гурт "Фіолет" виклав для вільного завантаження на своїх офіційних інтернет-сторінках новий сингл на пісню «Сини», яку присвятив українським воякам.

За словами музикантів, трек був написаний нещодавно і за короткий час набув матеріального втілення, - йдеться до опису відео.

Запис пісні відбувався в Луцьку, на студії Романа Сороки, з яким команда працювала, записуючи альбом «Rock'n'love» (2012) та EP «Атоми Щастя» (2013).

Аранжуванням та зведенням композиції займався Роман Сорока в традиційному творчому союзі з музикантами "Фіолету". До запису пісні долучився відомий луцький музикант Юрій Кльоц («Аут Край», «Ювелір»), який зіграв партію на контрабасі.

«Це той духовний мінімум, який ми як музиканти можемо зробити в ці дні. Пісня в підтримку тих, хто зараз відстоює на Сході наше право на незалежність і мирне небо над головою. Пісня в пам'ять про героїв, які пішли, залишивши по собі гідний приклад відданості своїм ідеалам та країні. Ніщо і ніхто не повинен бути забутими», - розповів лідер та вокаліст "Фіолету" Сергій «Колос» Мартинюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щиро і гарно
Відповісти
тошнотікі.
Відповісти
Останні новини
Луцький гурт презентував пісню для українських вояків. АУДІО
12 серпень, 2014, 16:42