Активістка Майдану виграла суд у нічного клубу, що належить волинському депутату

Активістка Майдану виграла суд у нічного клубу, що належить волинському депутату
Активістка Майдану Ольга Нечитайло виграла суд у справі міського молодіжно–культурного центру «Метелик», який належить депутату Володимир-Волинської міської ради Руслану Морозу.

Засідання суду відбулося у Володимир-Волинському у вівторок, 12 серпня.

Нагадаємо, причиною позову стало те, що Ольга Нечитайло, виступаючи на одному із Народних віч у Володимирі-Волинському, поставила питання про закриття молодіжно-культурного центру «Метелик» як «розсадника бандитизму, наркоманії, підпільного ігрового бізнесу, алкоголізму неповнолітніх» у місті.

Вона висловила узагальнену думку громадських активістів щодо цього закладу, власником якого є депутат Мороз. Також на одному з міських віче Ольга Нечитайло вирішила подарувати Морозу символічний подарунок у вигляді шини та коктейлю Молотова.

Однак представники МКЦ «Метелик» вирішили, що такі висловлювання та дії завдали шкоди репутації нічного клубу і подали до суду позов на відшкодування шкоди, завданої закладу такою діяльністю міської активістки.

Розгляд справи у суді викликав значний резонанс і привернув увагу громадськості не тільки Володимира–Волинського, але й цілої області.

Представник МКЦ «Метелик» пан Рудись просив суд задовольнити позов розважального закладу повністю. Ольга Нечитайло та її представник із вимогами позивача не погодились.

Однак, суд дослідив доводи і аргументи сторін суд та вирішив у задоволені позову МКЦ «Метелик» до Ольги Нечитайло відмовити повністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець. Замість танців і пиячення молодь повинна займатись в сьогоднішній час волонтерством а не бути розплідником " вати".
Відповісти
Молодець!!!!!
Відповісти
Останні новини
Активістка Майдану виграла суд у нічного клубу, що належить волинському депутату
12 серпень, 2014, 22:00