У Луцьку скасували всі розважальні заходи на День Незалежності

У Луцьку скасували всі розважальні заходи на День Незалежності
Всі заплановані заходи до Дня Незалежності та Дня міста у Луцьку скасовано.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook луцький міський голова Микола Романюк.

Мер міста зазначає, що за час війни на Сході України загинуло вже 8-ро лучан і десятки поранених.

"В таких умовах мною прийнято рішення скасувати всі розважальні заходи, що планувались до Дня Незалежності та Дня міста", - пише він.

Тож, 23 серпня о 09:00 перед міською радою з нагоди Дня Державного Прапора України відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого українського стягу.

24 серпня о 10:00 на Театральному майдані розпочнеться громадське віче з нагоди Дня Незалежності, яке завершиться вже традиційною акцією «Українська вишиванка».

"Запрошую всіх лучан у вишитому вбранні 24 серпня 2014 року о 10:00 прийти на центральну площу міста і в день народження нашої держави продемонструвати єдність громади", - закликає Романюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"молодці"!...це ,якраз,саме те,чого хоче досягти хуйло...повномсаштабна всеохоплююча і довготривала депресія українського народу...жаль,що починається вона саме з Волині...хуйло затіяв усе самедля цього - "Україна має плакати,плакати,плакати і страждати,страждати,страждати" - паралізується бойовий дуж і культивується приреченість...а якщо "поринути у нашу історичну пам’ять",то не пригадаю щоб наші предки усім військом,після загибелі побратимів, сідали плакати піднявши прапор...історія каже,що піднявши прапор,з веселою життєрадісною піснею,йшли бити ворога...але - "у кожного своя доля і свій шлях широкий",що сучасною мовою означає - "у нас разньіє цели и задачи".
Відповісти
Вас не зрозумієш. Як скасували розважальну програму, ви вже Україна в депресії, ху*ло цього хоче, і т.д. А якби поставили розважальну програму, то ви б одразу - в країні війна, горе.
Відповісти
1."вас" це кого?...2. звідкіля Вам відомо,що я б одразу...?
Відповісти
Меру завдання кошти економити з усього!!!приказано зверху.от і він радий вислужуватися і ще й попіаритися як він співчуває.хай бюджетні кошти які на це свято він завжди тратить щорічно віддасть сім'ям загиблих.а це не малі гроші.рахунки від 100 тис і далі на салюти'ордена'премії'концерти' і т.д.
Відповісти
Ага йди розкажи це батькам , які поховали своїх дітей загинувших на сході. Розумник мля!!!
Відповісти
ти вважаєш ,що цей брєд- "заборонили\відмінили\співають\не співають" це саме те що їх тепер найбільш цікавить?...то піди і спитай,а не розписуйся.
Відповісти
Свято має бути, тільки його програму треба добре продумати, без "траляля-траляля". Цікаво, власників закусочних і злісних неплатників податків знову будуть нагороджувати.
Відповісти
Та блін достали з своіми жалобами.свято давайте.майдануті начяли всю херню тепер хай розхльобують.
Відповісти
Навіщо все відміняти? В усіх містах концерти, люди збиратимуться ради єдності, у Львові символічний океан Ельзи, де людей більше загинуло на війні, а в Луцьку давайте сидіти вдома і плакати.
Кожен день вмирають люди, то що, тепер не можна і посмішку показувати?
Це дуже смішно і не аргументовано
Відповісти
Чому Україна програє інформаційну війну? Тому і програє, що плаче-ридає. А хлопці в АТО воюють. А мали б сісти та й заплакати. І волонтери, що рятують 51-шу бригаду. Тільки в них часу на це нема. А в чиновників є! І як з таким настроєм проводити мобілізацію, щоб налякані призовники не ховались? Нагнітати страсті! Від Пуйла скоро ордени пришлють... А хлопці в АТО воюють. І стараються тримати настрій з усіх сил, хоча стріляють саме по них, а не по тих, хто плаче. І сподіваються на домомогу, а не на плачі!
Відповісти
мда цікаво??? Романюк все відмінив, а ось новий начальник молоді та сім'ї Веремійчик О.В. із своїми прибічниками робить концерт і танці йому Романюк і
Гунчик не зрозуміло пояснив чи не попередив про свої розпорядження =(((. Ось посилання https://vk.com/event75502969.
Відповісти
кожну частинку заходу згідно посилання можна обговорити привселюдно напишіть організаторам і помізкуйте (ховатися не треба), я особисто набрав хлопців і запропонував своє бачення, доволі конструктивно вдалося провести діалог, навіть продумали ще кілька ідей водночас і залучити кошти нашим воякам і не дати згаснути патріотичному настрою, який панує серед лучан. правда пояснили що важкувато в цей час щось подібне організувати, і не знатимеш кому вгодиш а кому ні, хоча це зараз не головне
Відповісти
Бандерштат з Кузьмою на другий день після похорону трьох воїнів - це патріотично,бо Гузь так вирішив. А День незалежності-так траур. Я не за і не проти,але чому,як "патріоти" хочуть заробити,то дозволяють,а патріотичне свято-відміняють. Це ж не день медика чи щось таке?...
Відповісти
Якщо такі організатори хороші чому не на сході???Ні хто і не ховається. Там люди гинуть,щоб нам жилося краще і не було війни, а ви концерти робите ГАНЬБА(((( Гроші воякам не смішіть , собі в кишеню 70% а 30 % воякам!!! Всі ми знаємо що за люди організовують концерт і скільки ви клали собі у минуло за подібне( приклад КВН .... інше) Відайте частину зарплати, якщо чесні такі і патріоти, а то тільки слова без діла.
Відповісти
а це хто пельц кладе? хто організатори?
Відповісти
може й кладе, орги там другі
Відповісти
І одне цікаво чому всі організатори керівника друзі, а це вже нерівність і несправедливість, не зате ми стояли на майдані і гинули люди і гинуть. ( Але йому байдуже він завдяки цим подіям вибив собі місце і все забув).
Відповісти
До уваги підприємців, керівників організацій! Бажаючі виступити в якості партнера та розмістити свої торгові, презентаційні чи промоточки в парку на День Незалежності, звертайтесь до організаторів за тел. 066 12 111 20. Це ваша інфа із ВК групи Наш Луцьк LIFE і ви пацани чесні да ви заробляєте на чому можна тільки і на всіх вам начхати благодійники ви наші. Сором......
Відповісти
менше базікати - більше робити, свята не треба, а от не відзначити цей день буде гріх, тому сподіваюсь що все вдасться в організаторів
Відповісти
Останні новини
У Луцьку скасували всі розважальні заходи на День Незалежності
13 серпень, 2014, 10:32