Локачі отримають «швидку» від народного депутата*

Локачі отримають «швидку» від народного депутата*
Автомобіль швидкої допомоги для надання першої медичної допомоги та транспортування хворих марки Volkswagen планують подарувати найближчим часом Локачинській центральній районній лікарні народний депутат України Сергій Мартиняк та Волинський благодійний фонд «Європейський вектор».

Про це йдеться на офіційному сайті народного депутата.

Завдяки німецьким партнерам «Європейського вектору» Конвойній групі «Вальдек Фракенберг» днями автомобіль прибув на Волинь та найближчі три місяці проходитиме процедуру розмитнення, - йдеться у повідомленні.
Медичний персонал та керівництво Локачинського району радо сприйняли гарну новину, адже про обіцянку Сергія Мартиняка пам’ятають, однак не очікували, що народний депутат її так швидко втілить у життя.
За словами виконувача обов’язків головного лікаря Локачинської центральної районної лікарні Павла Городнюка, нині 22 600 пацієнтів району обслуговує єдиний автомобіль УАЗ, тому аби транспортувати хворих з переломами хребта або травмами голови доводиться викликати спецавтомобіль з обласного центру, бо уазик для таких потреб не підходить.
Голова Локачинської районної ради Василь Демидюк подякував народному депутату Сергію Мартиняку за систематичну допомогу та додав, що йому приємно мати справу з людиною, яка дотримується свого слова.
Керівник благодійного фонду «Європейський вектор» Галина Ведрич розповіла, що коли Сергій Мартиняк став депутатом у 2012 році, перше, що він пообіцяв - протягом депутатської каденції усі районні лікарні будуть забезпечені реанімобілями або автомобілями швидкої допомоги. У 2012 році таке авто отримала Луцька центральна районна лікарня, у 2013 — Горохівський центр первинної медико-санітарної допомоги. У цьому році Сергій Мартиняк передав 2 реанімобілі Турійській районній лікарні та Рожищенському центру первинної медико-санітарної допомоги.
Також у повідомленні зазначається, що народний депутат України Сергій Мартиняк ще під час виборчої кампанії визначив одним із приоритетних напрямів своєї роботи – підтримку та розвиток медичної галузі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
купив авто і всі за нього зразу голосують-ні не такі вже дурнуваті....Але де ви були пане Мартиняк, коли потрібно було виділити автомобіль для наших хлопців-волинян,на потреби АТО, а також щоб їх завезти туди,і Ви,нагло, не соромлячись, відмовили неодноразово при чому ....Розказуйте й таке людям хай знають????
Відповісти
А якщо скасують мажоритарку, європейський вектор куди розверне? Та й машину на баланс райлікарні фонд не ставитиме мабуть. Тобто смітник мій, - куди хочу туди поставлю, машина - теж моя нехай поки їздить, а не стану депутатом - заберу...
Відповісти
та не скасують ту мажоритарку, бо у ВРУ не проголосують, адже не зможуть тоді виборців за бабло купувати.Реально мажоритарники якраз в тіж же раді для людей нічого не роблять, тільки закони пишуть під себе щоб ще більше збагатитись, а простим людям роти подачками затикають, вони ж для того туди і пішли,що ж тут неясного
Відповісти
Європейський вектор - це вже заданий напрямок. Але і ви можете долучитися до добра - купити бодай один смітник чи допомогти та привезти авто з-за кордону. Зголошуйтесь, будемо працювати разом
Відповісти
Шановна пані Людмило! Коли для потреб армії потрібно було авто, мартиняк з колегами купили їм швидку. Коли потрібні були засоби захисту - купували і відвозили бронежилети, тепловізори, каски, дизельгенератори. А що для армії зробили коткретно ви? Чи ви з тої славнозвісної диванної сотні, яка і сама ніц не робе і других гадить?
Відповісти
я теж спостерігаю як він і інші мажоритарщики з Волині голосують за закони у ВРУ, які так необхідні зубожілому населенню і не треба ля ля ...За себе дбає, а нам подачки кидає,щоб закрили рот і не мішали.
Відповісти
Поділитися спостереженнями. Як ТАК голосують мажоритарники з Волині?
Відповісти