У Луцьку затримали підприємця, який займався підпільним виробництвом гербіцидів. ФОТО

У Луцьку затримали підприємця, який займався підпільним виробництвом гербіцидів. ФОТО
На Волині правоохоронці викрили підприємця, який організував підпільне виготовлення засобів захисту рослин та їх збут на території чотирьох областей.

Чоловік, разом із трьома жителями міста Луцька, організував у складських приміщеннях підпільне виробництво гербіцидів без відповідних документів, - повідомляє прес-служба міліції.

Підприємець реалізовував свій товар під відомими торгівельними марками на території Волинської, Львівської, Тернопільської та Рівненської областей.

Провівши обшуки, правоохоронці виявили та вилучили у шести складських приміщеннях на території Луцька та Луцького району понад 10 тонн засобів захисту рослин сумнівного походження на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Правоохоронці вилучили заводську помпу, за допомогою якої спритники здійснювали розлив і фасування агрохімікатів, 10 тисяч етикеток відомих торгівельних марок, понад 15 тисяч нових пластмасових пляшок ємністю 100,150, 200 грам та 05, 1, 1,5 літра, а також більше як 20 тисяч одноразових корків до пляшок.

Наразі правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до незаконного виду діяльності.

"Проти підприємця відкрито кримінальне провадження, передбачене ч 4. статті 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України", - прокоментував начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
У Луцьку затримали підприємця, який займався підпільним виробництвом гербіцидів. ФОТО
13 серпень, 2014, 17:10