Луцьк без розваг на День Незалежності: чи доцільно. ВІДЕО

Луцьк без розваг на День Незалежності: чи доцільно. ВІДЕО
Усі заплановані розважальні заходи до Дня Незалежності та Дня міста у Луцьку скасували.

Відтак, перед міською радою з нагоди Дня Державного Прапора України 23 серпня о 09:00 відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого українського стягу.

А 24 серпня о 10:00 на Театральному майдані розпочнеться громадське віче з нагоди Дня Незалежності, яке завершиться вже традиційною акцією «Українська вишиванка».

У зв’язку з таким рішення міського голови Луцька Миколи Романюка ВолиньPost вирішив поцікавитися думкою лучан щодо скасування святкувань 23-го та 24-го серпня.

Думки лучан з цього приводу розділилися: одні обурюються, мовляв, чому не скасували розважальні заходи у нічних клубах та ресторанах, інші за, аргументуючи це тим, що у країні війна, а танцювати на кістках – неправильно.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У ЛУЦЬКУ
ДИВИТИСЯ ФОТО: ДЕНЬ МІСТА

Свої міркування висловив і депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов. Він каже, що урочистості та святкові заходи мають бути обов’язково, оскільки такі речі піднімають бойовий дух.

«Згадайте, і в часи Другої світової відбувалися парад. Не можна сидіти і весь час плакати, і сподіватися, що це допоможе виграти війну», - зазначив Осіпов.

Керівник культурно-просвітницького центру, бунчужний волинського Козацького Стрілецького Братства Олександр Сокур у відеоопитуванні ВолиньPost’у наголосив, що такі заходи треба ліквідувати, однак крім розважальних заходів є ще й урочисті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще не було жодного рішення міського голови, яке б одобрив депутат Осіпов.
Вважаю, що рішення - цілком вірне. Заходи ніхто не відміняв, вони будуть. Не буде лише розважальних. Для лучан буде підготовлена культурна програма патріотичного спрямування. Веселитися у такий час, коли в державі щодень гинуть чиїсь діти і чоловіки, найскромнішими словами "не по-людськи".
Відповісти
Абсолютно правильне рішення. Будемо розважатись коли переможемо окупантів.
Відповісти
кому підніме бойовий. дух?батькам загиблих солдатів чи дружинами?
Відповісти
Звісно я за те,щоб в цей день ми всі зібрались кожен у своєму місті і зібрали допомогу пораненим і допомогу на ато,а також памянули померлих і запалили свічку за здоровя живих за тих хто ризикує своїм життям за те щоб ми спокійно жили.Ось таке повинно бути святкування дня незалежності.А не танці і випивка.
Відповісти
В День Незалежності потрібно всім зібратися центрі міста і памянути тих кого уже не має(( поставити свічку за тих хто воює за нас на сході.Зібрати допомогу для ато,а також зібрати гроші для поранених.В цей день ми повинні обєднатися і показати,що нашу незалежність просто так незабрати),а танцювати пити і гуляти зараз неприпустимо.
Відповісти
нє ну справді.Осіпов завжди в опозиції....чого б це?
Відповісти
Яке обговорення концерт організовує начальник молоді і сім'ї луцької міської ради і своїми прибічниками на 24 серпня. Де є танці, музика ганьба йому. І думку громади він не слухає йому однаково чи є обговорення чи немає є мета заробити гроші і все. Ось посилання https://vk.com/event75502969.
Відповісти
заробити гроші ? як ви вже задовбали щоб здав обовязково нашим військовим гроші і роби це регулярно так хочеться поменше заздрісників і пустомелів але мир це головне
Відповісти
я вважаю, що зараз не до розваг. переможемо - тоді будемо танцювати, а зараз занадто багато сліз довкола...
Відповісти
Слухайте, ну скільки ми будемо плакати, ви думате їнім душам від цього легше? Неможна вже так гнобити живий народ, який потребує хліба та видовищ, одним слово психологічної розгядки.
Відповісти
Нехай Осіпов на Сході бойовий дух підіймає власним прикладом
Відповісти
Найбільш стурбованих людей з приводу розваг закликає переходити від теревень до дій в нашому місті багато нічних закладів де п’ють, гуляють, танцюють, співають ітд... і виключно все відбувається з метою заробляння грошей і людей там повно. Розумію що коменти писати простіше ніж організуватись і піти їх поганихи , насварити і сказати що вони погано і непатріртично роблять. Але ж це не получиться зробити анонімно і політичнох балів тут не заробиш, тому лишається один вихід сидіти дома і з відчуттям власної важності інкогніто писати високі фрази і спекулювати на чужій біді!
Відповісти
Останні новини
Луцьк без розваг на День Незалежності: чи доцільно. ВІДЕО
14 серпень, 2014, 17:27