Як волинські дівчата писали листи воякам. ФОТО

Як волинські дівчата писали листи воякам. ФОТО
У Луцьку відбулася акція «Лист солдату: з Волині з любов’ю», під час якої жінки та діти писали листи військовим.

Дійство організували 13 серпня в науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, - повідомили у прес-службі ВОГО «Фундація розвитку громад».

Дівчата писали довгі зворушливі листи, розмальовували великі плакати та розписували їх, фотографувались на фоні українського декору, створювали листівки, серед яких можна було знайти справжні шедеври, - кажуть організатори.

Впродовж акції також збирали солодощі для бійців. Дівчата несли варення власного приготування, печиво та шоколад, розписували банки з варенням та прикрашали свої подарунки.

«Отже, звітуємо: 11 банок варення, печиво у великих упаковках – 10 штук, згущене молоко – 12, печиво у маленьких пачках – 19, 4 упаковки цукерок та 8 шоколадок було зібрано за 2 години акції «Лист солдату: з Волині з любов’ю». Крім того, впродовж акції було зібрано 346, 50 грн., що будуть витрачені на покупку згущеного молока», - повідомили в організації.

«Це не просто акція, солодощі та листи. Дівчата приходять сюди і вкладають душу в кожне слово і лист, що буде надіслано солдатам. Серед нас є і ті, чиї рідні, брати, чоловіки, друзі перебувають у зоні АТО. Якщо наші дії допоможуть солдатам хоча б на день скоріше вибратися із того пекла, в якому вони зараз перебувають, ми будемо робити для цього все можливе», – каже виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

До слова, об'єднання продовжує акції, спрямовані на допомогу військовим на Сході.

Приносити листи та необхідні речі можна за адресою: Луцьк, вул. Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Більш детальний перелік речей, що потребують бійці в зоні АТО, є на нашому сайті: http://vogofrg.org/node/207.

Також можна особисто перераховувати кошти на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть використані на закупівлю продуктів, необхідних речей та медикаментів.

Більш детальну інформацію про акції і те, як можна допомогти, дізнайтеся за телефонами: 096 727 51 41 (Любов), 0638393378 (Ірина), 0970638917 (Володимир).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які ж усі гарні :)
Відповісти
Останні новини
Як волинські дівчата писали листи воякам. ФОТО
14 серпень, 2014, 18:25