Росія знову перекидає військову техніку в Україну

Росія знову перекидає військову техніку в Україну
В АТО підтверджують інформацію про те, що колона з військової техніки перетнула кордон між Росією та Україну в напряму Луганської області.

Про це заявив речник АТО Олексій Дмитрашковський, - пише Українська правда.

"Підтверджую. Є інформація про захід невеликої кількості військової техніки на територію України в районі Ізварине", - повідомив він.

За оперативними даними, військова техніка рухається в напрямку Молодогвардійська Луганської області, повідомляє інтерфакс з посиланням на штаб Антитерористичного центру.

"Розвідка підтвердила, що колона БТРів і військових "Уралів" перетнула кордон і через тимчасово закритий український ПП "Ізварине" увійшла на територію нашої держави. Розвідка також підтверджує, що номерні й розпізнавальні знаки на техніці були російськими", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що колона нечисленна, проте підрахувати точну кількість бронетехніки й вантажівок розвідникам не вдається. За попередніми даними, у вантажівках були озброєні солдати.

У свою чергу пограничне управління ФСБ РФ в Ростовській області не підтверджує інформацію, що з'явилася у низці зарубіжних ЗМІ, про ймовірний перехід військової техніки через російсько-українську ділянку держкордону.

Як раніше повідомили деякі ЗМІ, близько 50 російських БТРів проїхали з Росії в бік України через не контрольований українськими прикордонниками пункт пропуску "Ізварине".

Це сталося на очах у журналістів і стало першим випадком, коли іноземні журналісти особисто побачили перетин кордону з Україною російською військовою технікою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Росія знову перекидає військову техніку в Україну
15 серпень, 2014, 12:21