Волинські платники податків менше звітуватимуть

Волинські платники податків менше звітуватимуть
Скасування податків, обтяжливих в адмініструванні та для звітування, позбавить платників податків потреби подавати до органів Державної фіскальної служби чимало звітів.

Таким чином, в умовах спрощення обліку та звітності, на виконання податкових зобов’язань перед бюджетом, представники бізнесу витрачатимуть значно менше часу, - прогнозує ГУ Міндоходів у Волинській області.

"Нині представники підприємництва будують свої бізнес-плани з врахуванням того, що вони зобов’язані нарахувати та сплатити 22 обов’язкові платежі. Натомість, урядові ініціативи щодо податкової реформи пропонують залишити тільки 9 податків. При цьому, значна частина податків, скорочується або узагальнюється", - зазначає в.о. начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Віталій Чуй.

Отож, кількість податкових звітів, які зараз вимагають додаткової уваги та зусиль від фінансових служб підприємств, суттєво зменшиться.

А якщо врахувати, що кількість податкових різниць теж пропонується скоротити з 49 до 3, зокрема скасувати різниці щодо: витрат на навчання, витрат на ремонт, витрат на відрядження тощо, звітування перед органами ДФС повинно стати більш простим та необтяжливим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Волинські платники податків менше звітуватимуть
15 серпень, 2014, 14:10