Добровольчі батальйони стали ворогом номер один, - лідер «Правого сектору» Волині

Добровольчі батальйони стали ворогом номер один, - лідер «Правого сектору» Волині
Добровольчі батальйони, які діють в зоні АТО, стали ворогом номер один для всіх, - вважає лідер "Правого сектору" Волині Павло Данильчук.

"Останні великі втрати добровольчих батальйонів свідчать про те, що ми ворог номер один для всіх і заразом найбільш боєздатна сила української армії", - написав він у Facebook.

"після загибелі Берези та Світляка були в боях. з втратами витягнули з оточення побратимів з Правого сектора та 40-го бат. тро. зате потім як виявилось в генеральських докладах ніякого бою не було", - продовжує він.

"потім разом з іншими доб. бат. знаходились в дурному розташуванні. типу чекали наступних наказів від командування АТО та підтримки з неба. в замін вчора дочекались ворожих градів та ураганів. і досить точних. від першого нас врятувала гора за якою ми були. прийняли рішення на відхід. виявилось що вірне, бо наступний обстріл був прямо по базі. постраждав вже згадуваний 40-й та 51-ша бригада", - додав громадський діяч.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Удачі вам, хлопці! Повертайтесь живі і здорові. Бережіть себе. З вами Бог і за вас народ. Люди бачать хто є хто.Слава Україні!Ми за вас молимось і чекаємо.
Відповісти
Останні новини
Добровольчі батальйони стали ворогом номер один, - лідер «Правого сектору» Волині
15 серпень, 2014, 15:05