Бійцям 51-ої бригади можуть збільшити тривалість відпусток

Бійцям 51-ої бригади можуть збільшити тривалість відпусток
Міністра оборони України просять надати військовослужбовцям 51-ої бригади відпустки і збільшити термін їхньої тривалості.

Відповідний запит до Валерія Гелетея скерував народний депутат України від ВО «Свобода» Євген Мельник, - повідомили у партійній прес-службі.

До народного депутата надійшли звернення від мешканців Волині щодо надання відпусток мобілізованим у бригаду, бійці якої вже понад чотири місяці проходять службу у «гарячих точках» на Сході України.

«Важливим питанням є термін, на який окремим бійцям 51 ОМБ все ж надають відпустки. Із звернень матерів мобілізованих військовослужбовців та самих бійців відомо, що, зазвичай, відпустки їм надають тривалістю у 10 днів. Враховуючи, що особовий склад бригади перебуває у різних районах Донецької і Луганської областей, а мешкають солдати у різних куточках Волинської області, то на дорогу додому й назад до місця дислокації солдати витрачають 3-4 дні. Таким чином час, що вони проводять разом з родиною є дуже коротким і не дозволяє повноцінно відпочити. Тому під час прийняття рішення про надання відпустки є необхідним враховувати відстань, яку військовослужбовцю слід подолати», - йдеться у зверненні.

Свободівець просить Міністра оборони врахувати прохання родин військовослужбовців та бійців 51-ої Окремої механізованої бригади щодо надання військовим відпусток і подовження терміну їх тривалості до 14 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре було б отримати хоч 10 діб. А то одним все, а іншим нічого. З першого дня прибуття на схід без відпочинку. Де справедливість?
Відповісти
буде ротація? і чи взагалі буде?
Відповісти
если нет военного положения отпуск 15 суток
Відповісти