«Правий сектор» вимагає «навести порядок» в міліції, інакше «підуть на Київ»

«Правий сектор» вимагає «навести порядок» в міліції, інакше «підуть на Київ»
"Правий сектор" звернувся до президента Петра Порошенка із вимогою "навести порядок" у Міністерстві внутрішніх справ та "зупинити реакціонерів" на чолі з генералом Євдокімовим.

Звернення опублікували на сайті організації у суботу, 17 серпня. На виконання вимог Порошенку дали 48 годин.

"На сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція. Її авангардом є реваншистські сили в МВС, у тому числі на найвищих посадах. Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський приспішник і московський ставленик генерал Євдокімов. Саме він та його прихвосні роблять все можливе аби знищити завоювання нашої Революції і прокласти шлях для сепаратистських та терористичних угрупувань на Київ", - описують "правосеки" свої враження від нинішнього стану міліції.

Активісти вважають, що правоохоронці спеціально хочу зруйнувати структуру "Правого сектору". "Починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій в Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах йде методична гра на руку сепаратистам та московським окупантам зі сторони міліції. Здаючи Крим, Донецьк та Луганськ, тисячами переходячи на сторону ворога, в той же час отримуючи зарплатню від держави, міліцейські тилові щурі борються з учасниками бойових дій по всій Україні", - пишуть вони.

Зокрема скаржаться на нещодавні "незаконні затримання, арешти, побиття, обшуки, вилучення здобутої в бою зброї".

"У зв’язку з цим, ми звертаємося до Президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок у МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності", - вимагають вони.

"Також вимагаємо звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних проваджень проти бійців Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор" та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї та транспорту в зону бойових дій", - додають вони.

Якщо вимоги не виконають, "протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів та розпочати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" в МВС. Похідні колони "Правого Сектора" будуть йти в повному спорядженні".

Також звертаються до добровольчих батальйонів, частин Збройних сил і активістів Майдану "із закликом підтримати наші вимоги і нарешті навести лад в МВС".

Документ опублікували за підписом очільника організації Дмитра Яроша.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правосеки, будете восени газетки продавати...
Відповісти
приходив РУх..
Бандера порядок наведе...
правий сектор вимагає..
І що, живемо краще?
Відповісти
особисто зробив,щоб жити краще?чи ти чикаєш,що хтось за тебе це зробить? від порожнього бла-бла точно нічого не зміниться
Відповісти
чому так мало гомнокментарів? старайтесь більше під різними ніками
Відповісти
Гумонитарную помощ тролям на границе задержали - мотивация тролить упала.
Відповісти
Як би не було а ментів иреба прорідити!
Відповісти
Правильно сказано "На сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція." Тільки це вони про себе. Якщо підуть на Київ, то путін їх ще й нагородить і поставить керувати Україною. Ще на початку 2014 року йшла інформація, що пс проект москви. От воно і вилазить.
Відповісти
про це рідним загиблих героїв воїнів ПС,яким доставляють цинкові труни зі сходу...а Ярош на відміну від тебе на передовій...на предовій вони були і на майдані,якби ПС не ослухався "сценаристів" зі сцени і не пішов нв Грушевського,то ви б і досі хороводи на майдані водили,а агент москвобада чивокуня примножував би свої золоті батони...
Відповісти
Ну,а Аваков зі своїм стильом ведення АТО, вже винищив неймовірну кількість патріотів. Чи це некомпетентність Авакова, чи його свідома політика? Ганьба!
Відповісти
там терещука не забудьте ,і скажіть йому нехай відремонтує приміщення в центрі луцька якби не його провокація було б ціле...
Відповісти
тільки трішечки не так...
Відповісти
ПС - молодці, в Україні як керували мафія і олігархи так і керують, при владі опинились брехуни і зрадники
Відповісти
тільки то не ПС почав "заворушку" на грушевського
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» вимагає «навести порядок» в міліції, інакше «підуть на Київ»
17 серпень, 2014, 08:51