На Волині незадоволені кадровим рішенням губернатора

На Волині незадоволені кадровим рішенням губернатора
Мешканці Рожищенського району, невдоволені рішенням про звільнення голови РДА, завітали в гості до голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Це сталося у кабінеті голови ОДА 18 серпня, - йдеться в повідомленні, опублікованому в групі "Автомайдан України" в Facebook.

Зокрема, представники з Рожищ приїхали, щоб дізнатися причини, через які було звільнено голову РДА - Вадима Дулюка. За їхніми словами, вони уже третій тиждень намагаються потрапити на особистий прийом до голови ОДА, проте безуспішно, тому вдалися до такого радикального методу.

Володимир Гунчик відповів, що кандидатура нового голови - Анатолія Матвійчука - поки ще не затверджена, проте існує офіційна процедура роботи з кадрами і вона відбудеться, якщо ніяких заперечень не буде. На що активісти зауважили, що такі рішення мають прийматися виключно за згодою громади.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: НА ВОЛИНІ ЗВІЛЬНЯТЬ 14 З 16 ГОЛІВ РДА, - ДЕПУТАТ

Також вони наголосили на тому, що влада ігнорує людей, і відбувається повернення тих, хто був при владі за часів Януковича.

Під час суперечки Володимир Гунчик порадив громадянам приходити із претензіями до нього на прийом безпосередньо на місцях. За його словами, за два дні він планує відвідати усі районні центри області.

Активісти ж прийшли нагадати, що саме громада є роботодавцем для влади, а не навпаки, тому хотіли озвучити свої претензії та почути відповідь уже. Загалом конструктивного діалогу не вийшло.

Представники громади подарували голові ОДА картину, на якій зображена Небесна Сотня, як нагадування про те, за що помирали люди на Майдані.

"Це була попереджувальна акція," - сказали активісти на прощання Володимирові Гунчику.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Автомайдан" у зону АТО! Досить у тилу по кабінетах шаритись і свої порядки наводити! Ви вже всім набридли!!!
Відповісти
А де там автомайдан?я на скіко бачу то ото самооборона.
Відповісти
дуже вже велике цебе стало, а для держави зроби 0.
Відповісти
Вельмишановні Гузь, Гунчик-сирунчик і решта!

ЗАПИТУЙТЕ ДУМКУ ГРОМАДИ, КОЛИ "ПРИЙМАЄТЕ" ТАКІ РІШЕННЯ!!!!
Відповісти
А Гузь тут при чому? Подумай краще сім разів, перед тим, як написати якусь нісенітницю!
Відповісти
Гунчика на майдані пролюструвати
Відповісти
Дограєшся, Гунчику!
Відповісти
що буде третій майдан,геть популістів ,а цей новий напевно забув що було з клімчуком і башкою ,башкою особливо
Відповісти
Зараз на посадах голів РДА половина патріотів - тих, хто боролися на майдані за нас, але в Україні така мода, нова влада - нові люди, хоча і ці прекрасно справляються, думка народу нікого не цікавить, все вирішують гроші і сфери впливу, нічого не змінилося, люди - прокиньтесь!
Відповісти
Насправді це не до Гунчика треба делегації відправляти і висловлювати обурення, а в Київ і виступати проти самого Гунчика, бо його кадрові пропозиції - це кінець усім надіям волинян на кращі зміни, їх повна байдужість, розуміння, що їх використали. ЦЕ ПОВНИЙ КАПЕЦЬ! По деяких кадрових пропозиціях у районах одразу видно, що нових "патріотів" при владі там цікавлять озера і земля навколо. Вчитайтесь в окремі прізвища, дізнайтесь їх посади нинішні - і все стане зрозуміло. Мало ще Башкаленку дісталось, ой мало, в порівнянні з тим, що буде із Гунчиком. Вже зараз стає очевидно, що це лише питання часу.
Відповісти
найбільше шкода сім"ї хлопців, що загинули на Майдані 21-24.02. от прийдуть вони до Гунчика на прийом - а їм скажуть завтра, післязавтра, на понеділок, на наступний тиждень, а вашим питанням займається департамент по роботі з департаментами, напишіть заяву і чекайте, потім напишіть заяву на заяву і т.д. в грудні 13 всі думали, що поборемо тирана - і заживемо.. коли побороли, думали ух, нарешті... а зараз серпень 14.. і напевно це тільки початок..
Відповісти
Скажіть дякую Пустовіту і Ко вони ініціювали нічого не робити....... А народ повірив їм.
Відповісти
Зараз з кожного району до Гунчика будуть люди їхати, бо кожний кандидат - це просто шок. Але найкраще зібратися усім разом під ОДА і показати, кому належить влада: старій гвардії, яка перефарбувалась у нові кольори, вчорашнім регіоналам чи все ж таки народу. ЛЮДИ НЕ МОВЧІТЬ!!!
Відповісти
гунчик-бездарний керівник
Відповісти
Ще пару таких його рішень і любіювання мартиняків-єремеєвих і їх людей на посадах і буде сидіти на Театральному майдані, як сидить мій Бровко зараз, оберігаючи комору. забула комуняка, що таке гілляка!
Відповісти
До чого тут Єремев)) я з вас всіх просто ржу))) наскільки вас всіх розводить Гузь. Нічого Гузь не змінив а лобіював чисто свої інтереси. Коли не зумів домовитись з Гунчиком то почав робити протести та провокації. Що за 3 місяці на посаді змінив ГУзь??? Відповідь нічого..... Далі робіть висновки самі. Хто підтримає Гузя ще раз той дурник)
Відповісти
Гунчик поц, поставим і його на коліна, перед людьми бидло.
Відповісти
Останні новини
На Волині незадоволені кадровим рішенням губернатора
18 серпень, 2014, 15:22