«Волині» не вистачає форварда, - експерт

«Волині» не вистачає форварда, - експерт
Луцька "Волинь", хоч і показує атакувальний футбол, не може забивати багато голів через нестачу форварда, - вважає футбольний експерт Ігор Бойко.

"За роки роботи Віталій Кварцяний не надто змінюється сам, та й почерк своєї команди не особливо змінює. "Волинь" як і раніше можна назвати однією з найбільш орієнтованих на атаку команд чемпіонату... І це при тому, що вже в трьох матчах поспіль лучани поступаються, не забивши жодного м'яча", - пише він на сторінках Football.ua.

"Після кожного туру доводиться згадувати проблему центральних нападників у випадку з практично кожною командою. Однак найбільше відчувається відсутність такого гравця в грі "Волині"... Зараз в команді просто немає нападника з потрібними якостями, щоб користуватися такими передачами", - вважає він.

"Ідеальними для такої гри в останні роки були Сачко, Пищур, Майкон, а останні два матчі на вістрі атаки провів юний бразилець Мариотто, але йому поки не вдається правильно зрозуміти стиль гри команди. Також не можуть заслужити повної довіри тренера Селін, Козьбан, Бохашвілі", - додав Бойко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.