Директор одного з музеїв Волині написав книгу про Майдан

Директор одного з музеїв Волині написав книгу про Майдан
Книга з назвою «Майдан» напередодні Дня Незалежності України вийшла у видавництві «Арт-студія».

Її автор – директор Музею історії сільського господарства Волині-скансену, письменник та публіцист, історик і краєзнавець, отаман «Школи козацького гарту», доктор філософії, член Асоціації незалежних письменників Волині імені Павла Чубинського Олександр Середюк, - повідомляє прес-служба музею.

У публіцистичних статтях, письменник цілком переконливо довів, що народ має право на повстання та застосування зброї для свого захисту і захисту Батьківщини.

Гострі публіцистичні статті чергуються з ліричними відступами київських та волинських поетів про жертовність «Небесної Сотні».

Вперше розкрита сакральність слова «Майдан» і сила героїв революції, які мужньо протистоять окупантам в країні.

Нова книга «Майдан» – це збірник публіцистичних статей на злободенну тематику сьогодення. Вона є логічним продовженням публіцистики книг автора «SOS», та «РУХ – рятуйте Україну, хлопці».

Сюди увійшли статті, написані під час Помаранчевої революції та революції Євромайдану, активним учасником якої був автор. Кольорові фотоілюстрації емоційно підсилюють її зміст та фактаж історичних подій, які здивували весь світ і однозначно визначили європейський вектор України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих