Екс-начальник луцького Пенсійного фонду хоче поновитися на посаді

Екс-начальник луцького Пенсійного фонду хоче поновитися на посаді
Екс-начальника управління Пенсійного фонду України у місті Луцьк Євгенію Гаврилюк не поновлюють на посаді, хоча є рішення суду про її незаконне звільнення.

Про це стало відомо 18 серпня під час особистого прийому громадян головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком, - пише Волинський інформаційний портал.

Перше, що запитав голова ОДА у присутнього начальника головного управління ПФУ у Волинській області Петра Філіпчука, «що сьогодні заважає поновити Гаврилюк Євгенію Адамівну на посаді?». Адже ще від 15 квітня є постанова Волинського окружного адміністративного суду, згідно з якою жінку повинні повернути на посаду начальника управління.

Петро Філіпчук почав було виправдовуватись, що нині відкрите кримінальне провадження щодо Євгенії Гаврилюк, у рамках якого її звинувачують у службовій недбалості.

«Це ніякого стосунку немає до її поновлення на роботі… Адже обмеження для її прийому на роботу немає», – зазначив Володимир Гунчик.

Головним є питання, що не виконується рішення суду. А якщо по тій кримінальній справі її вина буде доведена в суді, «то її посадять у тюрму або признають невідповідність обійманій посаді і її звільнять».

Разом із тим начальник головного управління ПФУ у Волинській області продовжував давати негативну характеристику колишній підлеглій.

«В системі пенсійного фонду вона працювала з 1994 року. 16 січня 2008 року їй було оголошено догану. 3 березня 2011 і ще 15 серпня 2012 року також були догани. Результати комплексного аудиту: 3,7 необлікованих пільгових пенсій, 67 тисяч виплачено зайвих пенсій і 25 тисяч нецільового використання бюджетних коштів. Усі матеріали передали у прокуратуру», – говорив Петро Філіпчук. Разом із тим зазначив, що досі жодної реакції щодо цих матеріалів у правоохоронного органу не було.

Голова ОДА сказав, що поцікавиться, як у прокуратурі розглядається ця справа. Тим не менше вважає, що якщо апеляційної скарги щодо постанови Волинського окружного апеляційного суду про відновлення Євгенії Гаврилюк на посаді не було, то її потрібно невідкладно виконати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало на брвся забарів ще хоче!!! Пане Гузь, а де ж ваша люстрація??? А то так тіначальники, що були при Янику тихенько пересиділи і тепер знову посадовцями, заступниками... І так далі...! Продались вже всі...
Відповісти
Ця аферистка крала та прокручувала гроші, заставляла своїх працівників за свій кошт робити ремонт в приміщенні та купувати канцтовари. ЦЕ аферистка,ще та їй давно світить тюрма!!!!! А суд поновив її на посаді тоді той суд був купленим !!!!
Вона собі набудувала особняки за пенсійні кошти , клала їх на депозит. ВОРОВЦІ МІСЦЕ В ТЮРМІ , а не "поновлення на посаді" Ганьба !!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Вона давно з Гунчиком знайома, ще з минулого перебування на посаді...от віл і тяне воза
Відповісти
злодюзі по заслузі.стільки років крала видно сподобалось! Купила рішення суду видно вже й підмазала губернаторчика,цей видать теж не проти хапнути.
Відповісти
А дійсно де ж "адвокат" Зубач Пашка? Негайно в роботу його!Нехай підтягує труси в Адамівни, а то вже звідти щось випало і пар іде.
Відповісти
Захотілось солодкого життя.А де був Філіпчук стільки років? Чому не гнав у шию такого робітника? Тепер розмазує соплі по щоках. Поки ділилась була гарною, а показала дупу,стала непотрібною.
Відповісти
Для Гунчика нема обмежень в прийомі на роботу! Цей діяч напевно позбирає усіх злодіїв до купи щоб разом з ними піти у небуття.
Відповісти
Стару печерицю за дупу та в криницю!
Відповісти
Отримала 100 тисяч гривень за несчасний випадок (впала п"яна у ванні вдома у 2006 році, аж відбило памороки до 2009 року), зараз судять за те що збрехала повідомивши що впала на сходах у пенсійному фонді.Мабудь схоже на правду, бо ходила вгашена з червоною пикою постійно на роботі, пропиваючи державні кошти. Отримала другу групу інвалідності за хронічний алкоголізм. Слава героям труда!!!
Відповісти
Хабарниця такої світ не бачив....
Відповісти
Гарний компот виходить!Тільки сливка в ньому гнила!Скількох пенсіонерів розтрусила, за перерахунок вимагала віддавати Їй по дві пенсії.Жаба є жаба.
Відповісти
Так хочеться написати цій Гаврилюк Є.А. Хоч тут душу виллю! Така керівниця хоч куди! Хай скаже чому зараз коли її поновили всі начальники відділів тікають? Така вся хороша і лагідна! Хай скаже за які вона гроші хати постоїла в Боратині? І за що свого "лансера" купила? Мабуть за чесні вкрадені гроші! Господи, та куди ж дивиться наша влада? Кого вона на начальника призначає? Нажаль гнилу людину!!! Щож, якщо вона за свої гріхи не розплатиться, то може хоч її кохані внуки за неї розплатяться!!! Від Господньої кари вона не втече! А зараз звісно при такій владі вона на всю жирує! Бог тобі суддя.. Сама знаєш скількох ти облапошила...
Відповісти
Останні новини
Екс-начальник луцького Пенсійного фонду хоче поновитися на посаді
19 серпень, 2014, 09:20