В «Айдарі» попередили міліціонерів Донбасу: не думайте «покривати» мародерів

В «Айдарі» попередили міліціонерів Донбасу: не думайте «покривати» мародерів
У населених пунктах, які визволив «Айдар» та передав під контроль міліції, діють мародери, що прикриваються іменем цього батальйону.

Про це заявили на офіційній сторінці «Айдару» у вівторок, 19 серпня.

«…прикриваючись назвою батальйону, в глибокому тилу починають діяти організовані групи грабіжників і викрадачів. Буквально вчора, коли бійці гинули на передовій, озброєні негідники під видом батальйону «АЙДАР» скоювали грабежі у Великий Вергунці (передмістя Луганська) та Лисичанську ОДНОЧАСНО (відстань між ними, якщо хто не знає, більше 100 км)», - пишуть представники батальйону.

«Хочемо зауважити, в обох населених пунктах наш підрозділ були присутні більше двох тижнів тому. Настав, зробило свою роботу і вирушило воювати далі. А здало зачищені від бойовиків міста підрозділам МВС. Саме МВС ЗАРАЗ забезпечує «закон і порядок» і у Великій Вергунці і в Лисичанську», - стверджують вони.

У зв’язку із цим в «Адарі» пишуть про три варіанти причетності МВС до таких дій. 1) Міліція не в змозі стримати грабіжників; 2) міліція свідомо не перешкоджає їм, щоб дискредитувати батальйон; 3) міліція сама організовує такі банди, щоб дискредитувати «Айдар».

Також вони нагадують, що управління Міністерства внутрішніх справ у Донецьку очолює Анатолій Науменко, якого підозрюють у зв’язках із сепаратистами. Із цим посадовцем айдарівці – «на ножах».

«30 квітня 2014 року, в Луганську відбулося представлення першим заступником Міністра внутрішніх справ Володимиром Євдокимовим нового керівника ГУМВС України в Луганській області - генерал-лейтенанта міліції Анатолія В'ячеславовича Науменко», - пишуть вони.

Тому вони попереджають, що готові розправлятися із бандитами, що представляються іменем батальйону. «Особи, що причетні до мародерства, викрадень (не плутати з затриманням), рекету і представилися батальйоном «АЙДАР», зараховуються до сепаратистських бандформуваннь, які діють в тилу і підлягають затриманню та знищенню. Нам неважко, спираючись на власну агентурну мережу, влаштувати засідку на цих тварюк, якщо з цим не справляється міліція. Впораємося самі».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В «Айдарі» попередили міліціонерів Донбасу: не думайте «покривати» мародерів
19 серпень, 2014, 11:32