Хлопця оштрафували за те, що розмалював будинок

Хлопця оштрафували за те, що розмалював будинок
У Луцьку міліція затримала хлопця, який малював графіті на фасаді одного з будинків - художнику впаяли штраф у 51 гривню.

Про це повідомили 1 травня у СГЗ УМВС України у Волинській області.

24-річного хдопця на гарячому затримали працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Він розмальовував фарбами графіті на фасаді одного із будинків обласного центру.

Як повідомила начальник ВКМСД Луцького МВ лейтенант міліції Наталія Пельчар, молодик має хист до графіті, адже захоплюється ним із дитинства. Навіть стіни у помешканні хлопця - усі в його малюнках.

Затриманий розповів, що він насправді не хоче малювати на фасадах та стінах будинків міста, але поки що в обласному центрі немає спеціально виділеного місця для графіті.



Саме через це любителі графіті змушені «творити» в заборонених для цього місцях.

У свою чергу молодик вину визнав повністю, навіть погодився повитирати стіну, яку він розмалював.



Та все ж хлопця притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою покарання у вигляді штрафу в сумі 51 гривня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о це покарання!! 51 гривня!
збитку людям наробив на тисячі (перемалюй весь фасад - скільки треба фарби і роботи), а покарають аж на 51.
треба було мордою об стіну гепнути 51 раз - ефективніше покарання.
Відповісти
Може мені гаража розмалює?
Відповісти
Смотрим Главу 14 КУпАП
Стаття 173. Дрібне хуліганство

Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, -

тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.
Вот я не понимаю.... а где в действиях мальчишки состав админ. проступка????? За что штраф ??? В государстве которое не предусматривает наказания за подобные действия, как инструмент используются статьи которые невозможно, никаким боком применить "ДАЖЕ!!!!" как аналогию . Все что не запрещено- разрешено!!!!! И гепайтесь мордами хоть миллион раз об стены, кричите и бейте кулаками об стол, но юридического запрета а тем более санкции в контексте ст 173 КУпАП, нет. Так что стыд слепым и незнающим! Стыд копам, Мир Хип Хопу. A.C.A.B.
Відповісти
Як мене образили....
Колись я був чистим, тепер і брудний, і не яскравий. А в міськраді кажуть - немає грошей...
Може б відрядили такого художника мене розмалювати? Тільки гарно так, щоб на мені картина була з машинками чи квіточками, а не писані, але не сказані вголос, букви...
Відповісти
e diysno odareni rayteru, a e fignia, jaksho graffiti garne vono varte yvagi da i oko radye, a jaksho shonebyt to i netreba balonchiki v ryki bratu
Відповісти
Останні новини
Хлопця оштрафували за те, що розмалював будинок
01 травень, 2012, 15:59