Луцьком крокуватиме парад волонтерів

Луцьком крокуватиме парад волонтерів
У День Святого Миколая, 19 грудня в рамках акції «Миколай про тебе не забуде!» вулицями обласного центру Волині крокуватиме парад волонтерів.

У параді волонтерів – Помічників Святого Миколая - візьмуть участь учні, студенти, представники громадськості.

Дійство розпочнеться о 16.00.

Спочатку колона волонтерів рухатиметься від головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки до Театрального майдану. Помічники Святого Миколая даруватимуть дітям солодощі.

На Театральному майдані учасники акції утворять Серце доброти, співатимуть пісень про Миколая та братимуть участь у запаленні головної ялинки міста.

Довідка:

Мета акції «Миколай про тебе не забуде!» - допомогти дітям та молоді відкрити в собі і проявити чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість, створити особливу атмосферу свята, поділитися нашою увагою, розумінням та любов’ю з тими, хто цього справді потребує, а також звернути увагу громадськості на ідею благодійності.

В рамках проведення акції учні старших класів та студенти збирають солодощі, книжки, канцелярські речі та іграшки для тих дітей, які могли б залишитися без подарунка в день Святого Миколая – дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьком крокуватиме парад волонтерів
16 грудень, 2011, 18:16