Біля луцького ринку - синьо-жовтий паркан. ФОТО

Біля луцького ринку - синьо-жовтий паркан. ФОТО
Біля Центрального ринку Луцька розмалювали паркан.

Так, 18 серпня активісти, та жителі міста Луцька розмалювали металевий паркан приватної автостоянки біля Старого ринку, - йдеться в повідомленні, опублікованому в соцмережі "Вконтакте" в групі "Я Люблю Луцьк".

Вони відгукнулися на пропозицію громадського активіста СГО "Молодіжна Платформа" Владислава Єжика, яку юнак поширив в інтернеті напередодні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а за парканом завтра буде срач, з самого ранечку, віва еуропа
Відповісти
Вже давно виникла думка, що національним кольорам не місце на огорожах, мостах, вуликах і т.д. Давайте будемо шанувати кольори прапора України .
Відповісти
а де їм місце???? в європі і в нормальних країнах присутність державної символіки вітається. це підвищує самосвідомість.......чи може мати прапора. і виставляти його 1 на рік і казати - це моє щастя, от 1 день подивіться, і все. далі знову рік чекайте
Відповісти
А чому туалет ще не покрасили, це ж так піднімає національний дух, сприяє українській самоідентифікації. Недопрацювали поцтріоти
Відповісти
А ви доклали якихось зусиль до підвищення патріотизму? Як гарно ж ви вмієте оцінити роботу інших, да вам соромно має бути!!!! Так вийдіть на вулиці міста, знайдіть однодумців і кажіть вголос і усім, що не треба жовто-блакитними кольорами фарбувати паркани і запропонуйте свою ідею!!!!
Відповісти
ото новость,типу він там не в ті самі кольори був покрашений,тільки ж вже обдертий....! а ці "покращики"думають хоть на волинь пості зявимось..)))
Відповісти
мішка,срач у тебе в голові,а не в Європі.
Відповісти
Tiernoan-патріотизм проявляється в інщому, а по-просту, роби свою справу якнайкраще і виконуй закони, одним словом живи по совісті
Відповісти
краще б той єжик на схід їхав, а не бавиться з фарбою! Сором
Відповісти
Останні новини
Біля луцького ринку - синьо-жовтий паркан. ФОТО
19 серпень, 2014, 14:56