Порошенко поїде на зустріч із Путіним

Порошенко поїде на зустріч із Путіним
26 серпня у Мінську відбудеться зустріч між Україною, Євросоюзом та Митний союзом щодо імплементації Угоди про асоціацію між Києвом та Брюсселем.

У ході телефонної розмови з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу Порошенко запросив ЄС відправити свою делегацію на зустріч у Мінську, - повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу Президента.

Баррозу заявив, у відповідь на запрошення Порошенка і президента РФ Володимира Путіна вирішив відправити до Білорусі керівника європейської дипломатії Кетрін Ештон, єврокомісара з енергетики Гюнтера Оттінгера та єврокомісара з питань торгівлі з питань торгівлі Карла де Гухта.

Таким чином з повідомлення випливає, що президент України погодився на запрошення президентів країн Митного Союзу зустрітися у Мінську 26 серпня.

Порошенко також поінформував Баррозу про обстріл терористами організованої колони мирних громадян, яка покидала Луганськ під білим прапором.

Президент Єврокомісії засудив цей жахливий злочин терористів та закликав до негайного об’єктивного розслідування трагедії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих