В Луцьку викрили нелегальний спиртний цех

В Луцьку викрили нелегальний спиртний цех
Жителя Івано-Франківської області затримали в Луцьку за продаж етилового спирту на одному з місцевих ринків.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

У Луцькому міськрайонному суді розглянули кримінальну справу щодо Валентина К., котрий незаконно торгував підакцизними товарами.

Чоловік у кінці осені та на початку зими на одному із ринків Луцька продавав алкогольний сурогат. Вдома, попередньо зробивши запаси, Валентин у кустарних умовах змішував спирт сумнівного походження з водою. А вже готовий продукт, аби поповнити сімейний бюджет, продавав любителям «зеленого змія».

При обшуку його помешкання міліціонери вилучили 3 скляні пляшки по 0,5 л розведеного сурогату та 10-літрову пластикову каністру з етиловим спиртом. Окрім того, у кіоску на ринку знайшли 7 пляшок саморобного алкоголю.

Відтак була порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Розглянувши матеріали справи, суд призначив Валентинові покарання у вигляді обмеження волі на строк один рік із конфіскацією незаконно виготовленої продукції. А на підставі ст. 75 і ст. 76 КК України звільнив чоловіка від відбування покарання, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Луцьку викрили нелегальний спиртний цех
02 травень, 2012, 17:31