У Луцьку хочуть зробити дітям мобілізованих безплатний проїзд

У Луцьку хочуть зробити дітям мобілізованих безплатний проїзд
Луцький міський голова Микола Романюк дав завдання начальнику управління транспорту та зв’язку вивчити можливість безплатного проїзду в громадському транспорті дітям мобілізованих.

Про результати зустрічі з військовослужбовцями-лучанами, які прибули у відпустку із зони АТО, та тими, які перебувають на лікуванні у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, а також представниками Координаційної ради при Луцькому міському голові щодо соціального захисту сімей мобілізованих військовослужбовців мер прозвітувався на своїй сторінці у Facebook.

Так, за інформацією з повідомлення, Микола Романюк доручив департаменту соціальної політики і Луцькому міському центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді розробити заходи із соціальної та психологічної підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції, а також сімей мобілізованих.

Окрім того, у Луцьку повинні розробити заходи для безплатного забезпечення харчуванням у дошкільних навчальних закладах та школах дітей, чиї батьки мобілізовані і перебувають в зоні АТО.

Також цих дітей планують охопити безплатною позашкільною освітою, заняттями в спортивних гуртках, клубах, секціях, школах естетичного виховання. За це відповідатиме управління освіти, комітет фізичної культури та спорту, Луцький міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді і відділ у справах сім’ї та молоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку хочуть зробити дітям мобілізованих безплатний проїзд
20 серпень, 2014, 08:12