СБУ затримала ката «ДНР», який страчував українських бійців

СБУ затримала ката «ДНР», який страчував українських бійців
СБУ затримала двох диверсантів так званої Донецької народної республіки Синька Родіона і Шеховцова Олексія.

Служба безпеки України затримала на блокпосту села Оленівка Волноваського району Донецької області двох диверсантів так званої Донецької народної республіки Синька Родіона і Шеховцова Олексія, - повідомляє Gazeta.UA з посиланням на повідомлення прес-служби СБУ.

"Зловмисники за завданням російських спецслужб намагалися проникнути на територію, контрольовану ЗС України, для здійснення диверсійних актів, спрямованих на дестабілізацію обстановки в регіоні", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Синько і Шеховцов мали при собі посвідчення так званого "Міністерства державної безпеки ДНР", батальйону "Схід" з фотографіями та позивними "Синій" та "Захар".

За інформацією СБУ, Синько в "ДНР" був конвойним і катом українських військовослужбовців і мирних громадян, а Шеховцов - бойовиком батальйону "Схід" з постійним дислокуванням в захопленому приміщенні ДАІ м. Харцизька.

Стосовно затриманих СБУ зареєструвала кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України "Створення терористичної групи чи терористичної організації".

Нагадаємо, міністерство внутрішніх справ України вже ідентифікувало 1800 бойовиків, причетних до "ЛНР", і 1500 осіб, які діють в "ДНР".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
СБУ затримала ката «ДНР», який страчував українських бійців
20 серпень, 2014, 12:13