В Іловайську затримали терориста з Франції, - МВС. ВІДЕО

В Іловайську затримали терориста з Франції, - МВС.  ВІДЕО
Бійці батальйону «Донбас» затримали групу сепаратистів з 8 осіб, серед яких - французький драматург та актор Юрій Юрченко.

Про це повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці» радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, - повідомляє Espreso.tv.

"Серед затриманих цікава людина - Юрченко Юрій Васильович, драматург, актор, поет, лауреат міжнародних конкурсів, Президент театральної асоціації «LES SAISONS RUSSES» («Русские Сезони»), Франція", - йдеться у повідомленні.

Юрій Юрченко працював перекладачем їх звернень та новин на французьку мову для, як він каже – «прориву інформаційної блокади Новоросії в франкомовних країнах Євросоюзу». Був особисто знайомий з Павлом Губарєвим.

"Думаю, що насправді Юрій Юрченко, така ж заблудла і отруєна путінської пропагандою душа, як і тисячі інших росіян, що приїхали в Донбас врятувати його від міфічних і придуманих загроз", - написав Геращенко.

Юрій Юрченко, як і решта затриманих, серед яких затриманий вчора громадянин Словаччини, будуть передані слідчим органам, коли Іловайськ буде остаточно очищено від терористів.

Міру його провини і ступінь відповідальності визначить суд.

«Для тих, хто хоче зрозуміти як і кого вербує російська пропаганда для війни за Новоросію подивіться інтерв'ю з Юрченко зняте в Слов'янську в липні місяці», - додав Геращенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
В Іловайську затримали терориста з Франції, - МВС. ВІДЕО
20 серпень, 2014, 13:30