У Луцьку кличуть грати у вуличний баскетбол

У Луцьку кличуть грати у вуличний баскетбол
У Луцьку відбудеться турнір з стрітболу (вуличного баскетболу), присвячений Дню Державного Прапора України, 23-ій річниці Незалежності України.

Змагання організовують на 23 серпня на Театральному майдані, - повідомили у міській раді.

Ініціатори дійства - комітет по фізичній культурі та спорту, відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради спільно з федерацією баскетболу Волинської області «Мега-баскет».

До участі в турнірі допускаються всі охочі, які сформували команду в кількості не менше - 3 осіб та не більше 4 осіб, які матимуть змогу зареєструватися в мандатній комісії 23 серпня з 15:00 до 16:00 на Театральному майдані.

Турнір проводиться у двох вікових категоріях - юнацька 1997 р.н. і молодші та дорослі без вікових обмежень згідно правил стрітболу 3х3.

Для участі в змаганнях необхідно подати іменну заявку, в якій вказується назва команди, список гравців (максимальна кількість гравців у заявці 4).

Бланк заявки попередньо можна отримати в комітеті по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, 19, каб. № 4, тел. 720 335).

Запрошуємо любителів баскетболу взяти участь у змаганнях. На переможців та фіналістів чекають нагороди та призи від організаторів змагань та спонсорів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.