«Волинь» програла «Арсеналу» на його полі

«Волинь» програла «Арсеналу» на його полі
Луцька «Волинь» у матчі 29-го туру Чемпіонату України із столичним «Арсеналом» зазнала поразки з рахунком 3:0.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Головний тренер «Волині» Анатолій Дем'яненко у цьому матчі вдруге за місяць на дві години повернувся у колись рідний Київ. І знову, як і у чвертьфіналі національного Кубку, команді Анатолія Васильовича протистояв київський «Арсенал». Утім, передматчева ситуація нині трохи різнилася у порівнянні з квітневою грою.
Виснаження після матчу з «Шахтарем» та кадрові проблеми зробили свою справу.

Попри намагання втримати натиск «Арсеналу», «Волинь» пропустили три м'ячі. Від Гоменюка на 63 хвилині, від Кобахідзе на 67-ій та Аржанова на 79-ій.
На післяматчевій конференції Анатолій Дем'яненко, головний тренер «Волині» заявив: «Ви знаєте, я суддів та їхні дії не обговорюю, але сьогодні таки скажу. Скажу, що за рахунку 0:0 арбітр не дав не те, що стовідсотковий, а двохсотпроцентний пенальті. Повторюся, що дії суддів я не обговорюю, але мені це вже набридло. Я вважаю, що суддя зламав гру цим своїм рішенням.
Ну, а в другому таймі, коли ми пропустили м’яч, були помилки на лівому фланзі. А після голу команда просто «розвалилась». Щоправда, це окрема тема і про це ми будемо потім розмовляти з гравцями – не мала права команда розвалюватись».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» програла «Арсеналу» на його полі
03 травень, 2012, 09:56