Голова Волинської ОДА заявив, що на нього тиснуть

Голова Волинської ОДА заявив, що на нього тиснуть
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик скаржиться на тиск з боку громадських структур та політичних партій краю.

Натомість стверджує, що готовий співпрацювати в межах обговорення кандидатур на посади в органи виконавчої влади, - йдеться в його зверненні до краян, яке розповсюдила прес-служба ОДА.

"Сьогодні для нашої держави настали непрості часи. Ми всі опинилися у вирі інформаційної та неоголошеної війни, що не залишає байдужим кожного свідомого українця та патріота", - йдеться в повідомленні.

Гунчик нагадує, що нещодавно виніс на громадський розгляд та обговорення кандидатури голів районних державних адміністрацій. Крім того, подав на обговорення волинян нині діючих керівників департаментів та управлінь облдержадміністрації.

"Тому, з вашої сторони чекаю на конструктивні пропозиції. Влада завжди готова до діалогу з громадою. Проте, я не дозволю, щоб власні інтереси та партійні квоти заважили стабільному, поступовому соціально-економічному розвитку області", - зазначив він.

"Я категорично проти тиску, що зараз здійснюють на голову облдержадміністрації громадські структури та політичні партії краю. Мої рішення про співпрацю в рамках обговорення кандидатур на посади в органи виконавчої влади й досі залишаються актуальними. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми досягнемо порозуміння з будь-яких питань", - резюмує Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гунчик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тисуть?...А ти як хотів?
Відповісти
А він звик сам тиснути і все вирішувати. Нехай відчує як було іншим. Все ще попереду. Одні й ті самі, тільки встигають шапки міняти і портрети перевішувати в кабінетах.
Відповісти
пане Гунчику громади не "тиснуть", громади обирають
Відповісти
їдьте на схід там не "тиснить"
Відповісти
Не тиснуть, а діють і вимагають. Гунчику доведеться болісно звикати до того, що громада області - не луцька автомобільна бляхарня, де на нього "тиснув" лише президент корпорації "Богдан" Свинарчук. Тут дещо інші розклади і їх треба серйозно враховувати, інакше знову буде утворюватися КПРС і ВЛКСМ.
Відповісти
на селекторі в понеділок заявив, що обговорень на майданах більше не буде, і одночасно заявляє, що готовий до співпраці?? це як зрозуміти?? приходить до влади знову стара гвардія - от люди й збунтувалися!
Відповісти
а нова влада з пустоцвітом щось змінила? не потрібно тро ло ло.
Відповісти
а ви, шановний 123, бачу ображений чиновник зі стажем, який і робить тро лоло в коментарях!
Відповісти
А які цікаво партії тиснуть? Знову бреше?
Відповісти
Все природно.Хто з ким радився на призначення голови ОДА?Ви рахуєте,що Ви як раз та фігура в області,яка їй потрібна на даний момент?Спрацювали банальні бізнесові зв'язки.Бійтеся третьої революції,тобто ведіть себе належним чином,без тієї зверхності керівника совдепівського періоду.
Відповісти
а ти дивишся кого призначаєш? в Любомльський р-н Півнюка (бивший зам мера) який накрав, набрався хабарів, намутив з землею до цих пір розібратись не можуть проти нього відкрите кримінальне провадження а ти говориш - мені конкретні факти потрібні, та яких тобі ще фактів треба.Очі відкрий і людей слухай. Досить вас дармоїдів кормити каструвати щоб не плодились.
Відповісти
Правильно: замість партійних квот кланові. Оце-то заміна!
Відповісти
гнати гуньчика в шию і гузя
Відповісти
Гузя в першу чергу)
Відповісти
Половина з старої гвардії.))) да "дьед" рулить)) і розведе того гунчика як лоха))
Відповісти
то тоб іне заводом керувати!
Відповісти
А як сам попав в це крісло?!? По КВОТІ Порошенка, заваливши роботу на місцях де до цього працював....?
Відповісти
А стоматолог Недищук з Нововолинська в Іваничі!!!!Сміх і гріх!!!!!
Відповісти
100% правда!!!
Відповісти
Гунчика у відставку і з сімєю в зону АТО! Хватить знущатися над людьми! Виходимо до ОДА на мітинг, під гаслом Гунчика геть! Банду геть!
Відповісти
коли збираємось,організовуйте?БАНДУ ГЕТЬ
Відповісти
а він як хотів?думав буде робити ,що в голову збреде.Возомнив себе "царем" на Волині.Це ще не тиснуть,ще не відчув,що таке тиск від обуреного натовпу.Робіть висновки,"пане"
Відповісти
так вони тиснуть не тому що кандитати не проходять на посади по якихось критеріях....а просто хочуть щоб була своя людина на посаді...для того і зробили цей безлад у державі....
Відповісти
не забувайте ви не вся громада, дуже богато людей поважають Гунчика за чистоту намірів, порядність та чесність!!!
Відповісти
ви знову тут тро лоло?? порядність і чесність.. це ви про кого? )))
Відповісти
Правильно, це йому не завод
Відповісти
збір завтра об 10.30 біля ОДА.потиснемо...
Відповісти
ГАНЬБА ОДЛАСТІ ЧЕРЕЗ ГУНЬЧИКА, ГЕРОЇ ПОМИРАЮТЬ НЕ ЗА ТАКИХ ЯК ВИ, ПАНЕ ГОЛОВО, ВИ ЇХ МІЗИНЦЯ НЕ ВАРТІ !!! ЗУПИНІТЬСЯ І ЇДІТЬ ГЕТЬ !!!! НЕ СОРМТЕ СЕБЕ І РОДИНУ!111 ВАМ НЕМАЄ МІСЦЯ СЕРЕД ПАТРІОТІВ!!!! ІДІТЬ ЩЕ ДЕ ШОКОЛАДКУ РОЗБОМБІТЬ , ЯК І БОГДАН ЗРОБИЛИ НА СОРОМ!!!
Відповісти