Втрати добровольців під Іловайськом − рекордні за час АТО

Втрати добровольців під Іловайськом − рекордні за час АТО
Добровольчі батальйони міліції в боях за Іловайськ зазнали значних втрат.

Про це на своїй сторінці Facebook написав радник глави МВС Антон Геращенко, - повідомляє Дзеркало тижня.

"Всі наші добровольчі батальйони міліції зазнали значних втрат. "Донбас" - 8 вбитих, 12 поранених. "Азов" за вчорашній день - 2 вбитих і 7 поранених. Якщо рахувати з початку боїв за Іловайськ - 5 вбитих і 11 ранених. "Шахтарськ" - 4 вбитих і 16 поранених в тому числі 2 важко. "Дніпро" - 2 вбитих і 7 поранених", - повідомив він.

За його словами, всі втрати "Азова", "Шахтарська" і "Дніпра" були за останні дні під час операцій з блокування Іловайська в цілях підтримати дії батальйону "Донбас", який захопив контроль над половиною міста під час нічного штурму в ніч з понеділка на вівторок.

Також Геращенко спростував думку про те, що батальйони "Азов" і "Шахтарськ" мало зробили для блокування постачання терористичних угрупувань в Іловайську.

"Отже, під Іловайськом загинуло 16 з 64 бійців або 25 % загиблих бійців спецбатальонів МВС і Нацгвардії за весь час АТО. Це показує наскільки запеклі бої йдуть там", - підкреслив Геращенко.

На його думку, для Авакова головним пріоритетом є збереження життя і здоров'я бійців, а не взяття Іловайська за будь-яку ціну до Дня Незалежності. За словами Геращенка, Аваков постійно на зв'язку з усіма командирами добровольчих підрозділів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якост адекватно формулюйте заголовки, панове "журналісти". Слово "рекордні" вам здається підходящим для наших загиблих воїнів?
Відповісти
Останні новини
Втрати добровольців під Іловайськом − рекордні за час АТО
21 серпень, 2014, 14:27