Як революціонери «гуляли» з губернатором Волині. ФОТО

Як революціонери «гуляли» з губернатором Волині. ФОТО
Революціонерам так і не вдалося поспілкуватися з головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

22 серпня вони завітали до нього "на гостини", але губернатор відмовився спілкуватися з ними.

Громадські активісти переслідували голову ОДА аж до Волинського інституту післядипломної освіти, де губернатор, за його словами, мав брати участь в нараді.

Там посадовець відірвався від революціонерів і станом на 11:57 перебуває в будівлі інституту.

Громадські активісти залишилися чекати чиновника.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гунчик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГУНЧИК-ЦЕ ГУБЕРНАТОР ПРОФЕСІОНАЛ.
Відповісти
Стадо в нас а не народ з позицією.
Відповісти
На сьогодні до Волинської обласної державної адміністрації надійшли пропозиції, щодо кандидатів на посади начальників та директорів департаментів ОДА. Зокрема, пропонують: на керівника апарату– Ющика С.М.; на директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва – Бондарука В.В.; на начальника управління інфраструктури та туризму – Довгополюка В.В.; на начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю – Карпік О.В.; на начальника управління освіти і науки – Хомича О.С.; на начальника відділу забезпечення керівництва – Черниш В.П. Це ж УВЕСЬ АПАРАТ КЛІМЧУКА І РЕГІОНАЛІВ !!!!!!!!!!!! ПОЗОРИЩЕ!!!
Відповісти
слово - ПРИДУРКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ху.бернатор показав себе з найгіршої сторони. Так тікає кіт, яких десь нашкодив господині. Фе! Гунчик - необтесаний полішук, чисто радянський совок.
Відповісти
пішки через пів-міста? респект!а міг сховатися у броньованому "мерседесі"!
Відповісти
Ви молодці! ми вами писаємося - українські солдати, але чому ви лізите до влади? Гунчик правильний керівник!!!! як може люба людина, яка не знає ні норм держ.управліня, ні роботи, щось розказувати і керувати???!!! Ви питаєте де був пан Гунчик під час майдана?! Він не своєю присутністю там був, а давав для вас гроші, щоб ви там мали що їсти і пити і відстоювати свою правоту! Може десь він і перегнув палку, але якщо піддаватися всім як це робив "Пустоцвіт" не можна, тому що після делегації з Рожищ приїде нова делегація і буде вимагати своїх призначень (призначень людей, які навіть вищої овіти не мають), проте вони були на майдані, і потім ще одна і ще.... так немає бути голова ОДА сам приймає рішення, а ви будь ласка, обговорюйте в себе на раді, а тоді доносьте свою думку до голови і не цілим стадом, де половина людей не вміє, навіть,висловлюватися!!!
Відповісти
Рузамiєте, що готується тиха контрреволюцiя людей, якi були при Клiмчуку? Ось активiсти це просекли i приймають мiри. Вмiють вони вже думати на 10 крокiв уперед. Ви справдi вiрите, що ця вистава просто так в поривi емоцiй вiдбувалася?
Відповісти
пані Волинянка некормив нас пан Гунчик на майдані а самі ми харчі збирали і возили з собою і автомобілі з власної кишені заправляли.
Відповісти
пані Волинянка некормив нас пан Гунчик на майдані а самі ми харчі збирали і возили з собою і автомобілі з власної кишені заправляли.
Відповісти
Хотілось би ознайомитись зі списком цих "революціонерів"....маю на увазі рівень їхньої освіти, спеціальність, досвід роботи....і т.д., думаю було б цікаво)))
Відповісти
Првіильно громада робить....Влада має пам'ятати про народ, а не про себе тільки...
Відповісти
КОЖЕН НАРОД МАЄ ТОЙ УРЯД ( КЕРІВНИЦТВО ), ЯКОГО ЗАСЛУГОВУЄ.
Відповісти
Останні новини
Як революціонери «гуляли» з губернатором Волині. ФОТО
22 серпень, 2014, 11:59