Волинські ДАІшники поїхали на Схід. ФОТО

Волинські ДАІшники поїхали на Схід. ФОТО
Волинські держінспектори у повному екіпіруванні виїхали в зону проведення антитерористичної операції.

Повернутися живими та неушкодженими поставив перед добровольцями начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

"Ваше рішення ще раз свідчить про те, що кожен із вас вірний присязі і перебуває на своєму місці. Мені довелося працювати у непростий час, щоразу, коли відбувається ротація особового складу, важко відправляти вас на Схід. Головне, чого хочеться побажати в дорогу – берегти себе і бути однією командою, адже спільні і злагоджені дії допоможуть вам зберегти життя та уникнути поранень. Пам’ятайте: вдома вас чекають родини", - сказав він.

Усі правоохоронці мають табельну вогнепальну зброю, спеціальні засоби індивідуального захисту та активної оборони, в тому числі бронежилети, захисні шоломи, камуфляжний одяг, а також необхідні продукти харчування.

Проводи бійців відбувалися у вузькому колі рідних, близьких та колег. За традицією, правоохоронців благословив настоятель Свято-Георгіївського храму отець Олександр, котрий відзначив, що з вірою та молитвою їм вдасться перебороти всі труднощі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повертайтесь здоровими!
Відповісти