Волиняни відвезли 51-ій бригаді ліки

Волиняни відвезли 51-ій бригаді ліки
Волиняни завезли на передову під Донецьк ліки для бійців 51-ій бригаді.

Це 20 серпня зробили волонтери, зокрема, очільники Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук та Павло Карпюк, - повідомили у прес-службі волинського осередку ВО "Свобода".

Армійцям відвезли ліків на 95 тисяч гривень. Це кошти, які були розподілені Волинською обласною радою на районні та міські ради для того, аби оминути тендерні процедури і якнайшвидше їх освоїти.

Після консультацій з обласною владою, було вирішено, що Володимир-Волинський район має закупити потрібні для лікування військовослужбовців медикаменти.

«19 серпня усі необхідні ліки були закуплені. Ми відразу прийняли рішення невідкладно їх доставити медикаменти у зону проведення АТО, адже вони мають рятувати життя і здоров’я наших бійців. Тому не зволікаючи 19 серпня ми виїхали на місце дислокації 51 ОМБ і вже ввечері 20 серпня під акт прийому-передачі передали ліки офіцеру 51 ОМБ відповідальному за медичне забезпечення. За кожну копійку державних коштів нам доведеться звітувати, тому й передали ліки під відповідний акт, як це передбачає процедура витрачання державних коштів», - розповів Павло Карпюк.

Також частину придбаних медикаментів було передано, безпосередньо у Володимир-Волинській райраді, представникам 1-го батальйону територіальної оборони, який зараз несе службу на Донбасі.

До поїздки в зону АТО також долучився голова Березовичівської сільської ради, з якої у Володимир-Волинському районі мобілізували найбільшу кількість військовозобов’язаних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було! Правда! 21 серпня дзвонили військові з 51-ї бригади, дякували. Отримали аптечки, цигарки, засоби гігієни.
Відповісти