Луцьк в уяві Кононовича: росіян і їхню культуру витискають націоналісти

Луцьк в уяві Кононовича: росіян і їхню культуру витискають націоналісти
Комсомолець Олександр Кононович (на фото), який очолює організацію "Русская община Волыни", поскаржився на утиски росіян в Луцьку.

Про це йшлося під час зустрічі комсомольця нібито з представниками місії ОБСЄ Сарою Банотті та Антоном Агафоновим.

"Староста Русской общины Волынской области Александр Кононович проинформировал наблюдателей ОБСЕ о тяжёлой судьбе русских и русскоговорящих граждан, проживающих в сегодняшней националистической Украине. Было акцентировано внимание миссии на разгул идеологии национал – фашизма в Украине и подпитку этих радикальных процессов в обществе олигархической властью страны", - йдеться в прес-релізі, який ВолиньPost надійшов зі скриньки Олександра Кононовича.

Він розповів, що всі проблеми України нині списують на росіян, проти яких розпочали "полювання на відьом". Також Кононович зауважив, що п'ять членів общини мусили втікати з Волині.

"В нынешней Украине уже становятся нормой шовинизм, расовая нетерпимость и ксенофобия. Свидетельством этому являются сотни тысяч беженцев, в том числе и беженцы с Волынской области, где нет войны, но есть националисты, которые выдавливают русских людей и русскую культуру с территории западной Украины", - розповів членам комісії ОБСЄ комсомолець.

Зустріч відбулася 18 серпня, а 22-го РИА Новости опублікувала уривок з доповіді ОБСЄ.

"Представители организаций, выступающих за культурные и языковые права русских в Волынской области на западе Украины, заявили наблюдателям ОБСЕ о дискриминации русской общины в административном центре области городе Луцке.

Члены организации заявили 18 августа Специальной наблюдательной миссии ОБСЕ, что "этнические русские в городе испытывают домогательства, запугивание, нападки и покушения на их собственность", говорится в открытой версии доклада наблюдателей по состоянию на 18.00 (19.00 мск) 21 августа, опубликованной ОБСЕ в пятницу.

"По их утверждениям, местная полиция, запуганная украинскими националистами, не может никого арестовать", — сообщает ОБСЕ. По словам активистов, русские составляют 5-7% населения областного центра, но у них нет никакого представительства в местных органах власти. Несмотря на то что в городе живет около 1000 русских детей, ни одна школа или детский сад в городе не ведут преподавание на русском языке", - йдеться в новині російського агентства.

Цікаво, що користувачі соцмереж спробували перевірити цю інформацію. Виявилося, що в інтернеті немає жодної згадки про представників ОБСЄ Сара Банотті та Антоно Агафонов. Тож вони припускають, що вся інформація, яку подав Кононович, є неправдивою.

Фото з зустрічі
Фото з зустрічі
Фото з зустрічі
Фото з зустрічі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так вали в парашку!!!!!!!
до путлера!
там тобі буде харашо!
Відповісти
Це тільки тут мордяку відкривати може. Там не пікне! І воно це прекрасно знає і тявкає потихеньку.
Відповісти
Що воно ще хоче?
Відповісти
хоче копняка під сраку, оте кононович.
Відповісти
Він ненормальний! Я росіянка вивчила вже давно мову . Мене ніхто не притискає навіть коли говорю на російській. Цьому ідіоту ,певно ,добре заплатили, щоб озвучував такі дурощі.
Відповісти
падлюка
Відповісти
скільки ще той ган...он буде українську землю топтати і паплюжити...патріоти де ви...отп...ть його щоб знав...
Відповісти
Во Чудак )))
Відповісти
Покажіть морду того притисненого, кажуть обидва кононовичі в аспірантурі вчаться в сну. Як впізнаю, може, коли й справді притисну язика між дверей.
Відповісти
Ти молюска без мозгов!
Відповісти
Хто відметелить тупака Кононовича - скинемось громадою на винагороду. Скільки можна терпіти це бидляцтво? Особисто готова оплатити односторонній квиток до рашки з умовою неповернення кононовичу і його тупорилим поплічникам
Відповісти
Дайте адресу цього чмошніка, покажу йому справжню дискримінацію та утиски. Відеозвіт "зустрічі" викладу в ютубі, щоб інші нещасні москалі швидше звалювали з моєі землі.
Відповісти
http://www.osce.org/ukraine-smm/122920
Відповісти
Алєксандр, А куди ж Ти тепер втічеш?
В піцерію?
Відповісти
"есть националисты, которые выдавливают русских людей и русскую культуру с территории западной Украины", - розповів членам комісії ОБСЄ комсомолець.
В цьому Кононович дуже правий. Кононович сам білорус,але дуже хотів очолити руську общину, що йому і вдалося,витиснивши руського з цієї посади.
Відповісти
Ох і маразм... Та викіньте його нафіг з Луцька, з України, з планети...
Відповісти
от якби
Відповісти
Ну я говорю по русски и являюсь по отцовской линии русским и меня никото не притесняет... Кроме русских ) не было бы войны жил бы лучше, как и все тут.
Відповісти
Пане Кононович, після того як у расєї в містах де є 1000 і більше уркаїнських дітей почнуть будувати українські школи і садки, ми обовязково розглянемо питання нарахунок расєйських шкіл у Луцьку. А поки якщо Вас щось не влаштовує - емодан-вокзал-расєя
Відповісти
Что то не испытываю никакой неприязни со стороны местных жителей. И не слышал о случаях агрессии к россиянам. А если жить против устоев коренного населения и нарочито выставляться-так отхватить можно
везде,не только в Луцке.
Відповісти
Куди СБУ дивиться ? Кононович -типовий фашист.
Відповісти
Як ця наволоч ще ходить по святій Волинській (УКРАЇНСЬКІЙ) землі?

Вирок:
Відповісти
Вирок:
Посадити на палю, після чого четвертувати, половину повісити, а іншу втопити!
Відповісти
Якщо зараз "росіян і їхню культуру витискають націоналісти", то це тому, що раніше українців і їхню культуру витискали росіяни. Все по Законам Всесвіту!
Відповісти
Здається прийняли закон щодо таких "бандоформувань", чому ніхто ще досі не подав в прокуратуру на заборону цих шавок?
Треба вже нарешті з корінням вирвати заразу як бородавку, бо буде мучити до кінця життя!!!
Слава Україні!
Відповісти
кононович - це проект фсб місцевого рівня, провокатор, диверсант, шпіон і стукач.
для прикриття отриманих від фсб грошей, нібито займається бізнесом, кабак бригантина.
не звертайте на нього уваги.
Відповісти
не надо недооценивать фсб. никто там не будет вкидывать бабло в недоразвитых. они плотно занимаются чиновниками высшего уровня. а это так, самодеятельность.
Відповісти
http://www.volynpost.com/walls/2638-uvaga-konkurs Голосуйте)))
Відповісти
У цього комсомолеця Саші Кононовича або психічні розлади які в Україні лікувати навряд чи вдасться ... Хоча я думаю, що цю його "загадочную русскую душу", саме на його історичній "Родине" могли б якось підрихтувати ... Спеціальстів з такого профілю там навалом ... Також дуже дивним мені видається, що цей Комсомолець Олександр Кононович чомусь так прикіпів своєю "загадочной русской душой" до такого "ворожого" йому Волинського краю, що ніяк не може його покинути та вперто продовжує "ризикувати" тут власним здоров'ям ... Або ж напевно, що питання такої дивної поведінки ховається у чомусь іншому ... А у чому саме, то я радив би дуже терміново розібратись "местной полиции, запуганной украинскими националистами", а в першу чергу "заляканим працівникам СБУ у Волинській області" - вас народ пошкодував та не спалив на весні то маєте зараз на нього ж відпрацьовувати ...! Наголошую - розібратись терміново та невідкладно ...!!!! Поки ми їх на вулицях Луцька не побачили з Російськими прапорами та провокаційним гаслами ... Невже вам "професіоналам та аналітикам" не зрозуміло, що цей комсомолець Саша Кононович, насправді це пробний камінь, який ПТН ПНХ уже закинув у Волинську область ... А тому дійте рішуча та результативно ..., бо якщо за вас це черговий раз знову зробить народ, який вже вигнав замість вас Януковича, то скоро й вас всіх він відпраить у те саме місце ...
Відповісти
"Русское единство", "Русский блок" та "Крымское казачество" на чолі зі своїми, на перший погляд, пришелепкуватими однак дуже агресивними керівниками - так починалась інформаційно-психологічна атака на, розслаблені південним сонцем, мізки кримчан, у дусі найкращих традицій "геніального" Гебельса, та підготовка до подальшого захоплення Кримського півострова. І хоча ще від самого початку кожен просто адекватно тямущий міг, сміливо виконувати роль провидиці Ванги, та передбачити до чого саме може призвести такий кремлівсько - путінський сценарій. Однак «наше рідне» СБУ чомусь вперто цього не помічало. Ну звісно сьогодні можна все це закинути на паперєдніков, які очолюючи дану службу від самої гори, насправді були агентами ворожих спецслужб. Риторичним буде також запитання чому ж тоді рядові та чесні працівники СБУ не змогли цьому протистояти. Адже як би «блискуче» не працювало ФСБ але ж воно теж не у змозі наповнити своїми агентами «наше» СБУ на всі 100 %. Чому тоді не було масових звільнень зі структури на знак протесту ? Адже навіть за часів грізного КГБ, ті хто не міг змиритись з несправедливістю, ризикуючи усім, переходили на Захід, щоб донести до людей правду. Невже всі інші були просто пристосуванці, яким безпека України десь зовсім далеко збоку …, головне керівництву вчасно мовити : «чего на сей раз изволите?». Навіть не хочу про таке думати. Бо вірю що ще багато у кого лишилось таки поняття власної гідності, військової честі, професіоналізму, здорового глузду та й просто патріотизму. Так що якщо ви не є засланцями ФСБ, які не просто «в темі» кремлівсько - путінського сценарію, але й є прямими його втілювачами, то негайно піднімайте свої зади з м’яких крісел та виносьте свої організми із затишних кабінетів. При цьому згадуйте кому ви насправді слугуєте та чию безпеку охороняєте. Високо несіть перед собою наче знамено, щоб здалека було видно, поняття власної гідності, військової честі, професіоналізму, здорового глузду та патріотизму. Та виясніть хто саме стоїть за цим добре зрежисованим явищем - "Русская община Волыни" …! Хто є місцевий сценарист (ну головний то зрозуміло хто) і як проходить ознайомлення з ним «акторів» цієї проросійської організації ? Та й сам сценарій досить таки недолугий – у першому акті, це який ми з вами зараз спостерігаємо, Комсомолець Олександр Кононович буде, свідомо підставляти свою пику комусь зі справжніх патріотів поки у того не відмовлять нерви, при вислуховуванні такої брехні. А після того, як він таки розтовче цю нахабну пику, не виключено ще що саме у кабінеті якогось працівника СБУ у Волинській області саме цьому патріоту доведеться таки виправдовуватись, а Комсомолець Олександр Кононович буде в ролі «потерпілого» від диких «украинских националистов». Потім путінські ЗМІ вимагатимуть черговий раз захистити від утисків «рускоязычное население бендеровской Волини». Майже половину першого акту ми уже побачили. Не думаю що варто чекати коли опустять завісу. Так що, якщо ви самі не є частиною цього сценарію, то прошу дуже також встановити хто саме місцевий режисер та через кого надходять зміни до вже написаного сценарію ? Хто спонсор цього шоу – проекту та в який спосіб проходить фінансування ? І якщо «раптом» виявиться, що до цього причетні особисто ваші добрі знайомі (адже цілком зрозуміло, що основна частина цього ОЗУ це виключно місцева наволоч зі вчорашніх регіональних) то ще раз прошу на це не зважати але пам’ятати лише про власну гідність, військову честь, професіоналізм, здоровий глузд, патріотизм та безпеку України, адже саме ваша служба має про неї дбати не шкодуючи власних сил, здоров’я та навіть життя.
Відповісти
Вячеслав, вам просто нужно отдохнуть в "Липинах", паранойя сейчас лечиться...
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UvuIke7NlE8 от так ця гнида працює на сепарів
Відповісти
Останні новини
Луцьк в уяві Кононовича: росіян і їхню культуру витискають націоналісти
22 серпень, 2014, 20:09