Байкери привезли дітям гостинці

Байкери привезли дітям гостинці
Майже три десятки волинських байкерів 2 травня побували у дитячому будинку «Сонечко» у місті Ківерці – подарували дітям гостинці та гарний настрій.

Чоловіки і жінки у шкірянках їхали до дітей делегацією – гуртом вирушали з Привокзальної площі Луцька, проїхались центром і попрямували у Ківерці.

Як розповів один з організаторів акції, луцький байкер Юрій Сілюк, у дитбудинок «Сонечко» позаклубні байкери Луцька приїздять вже не вперше.

«Цього разу ми привезли малечі велосипеди, конструктори, різноманітну канцелярію, кубики, розмальовки, засоби гігієни, фрукти. Все, що їм потрібно. Всього на суму понад 7 тисяч гривень», – розказав він.

«До акції долучились не тільки байкери, а багато небайдужих людей з Луцька, Луцького району. Більше 2 тисяч гривень зібрано в Цумані. Відгукнувся на акцію і ковельський мотоклуб «WINDS» МС», – додав він.

Вихованці дитбудинку дуже тішились візиту байкерів – водили з ними хороводи, катались на їхніх «залізних конях» та бавились новими іграшками.










Фото Анни Єкименко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акція була дійсно класною! Діти раділи, а це - найбільша вдячність. А ще це дійство є гарним прикладом того, що неважливо до якої конфесії, субкультури, соціального стану ти належиш, головне - хотіти і вміти робити добро...
Відповісти
Останні новини
На кордоні вилучили зброю
03 травень, 2012, 13:25
Байкери привезли дітям гостинці
03 травень, 2012, 13:16