У Ковелі маршрутчикам роздають диски з українською музикою

У Ковелі маршрутчикам роздають диски з українською музикою
У переддень свята Незалежності України в рамках акції «Слухай українське» місцеві перевізники отримали в подарунок збірки українських пісень.

Їх передала водіям маршрутних таксі депутат міської ради, голова Ковельської міської організації політичної партії ВО «Батьківщина» Віра Федосюк, - пише ПроКовель з посиланням на міськраду.

Добірку пісень та запис дисків до Дня незалежності України підготували представники місцевого осередку «Батьківщини».

Ковельчани, які користуються послугами пасажирського автомобільного транспорту, неодноразово звертали увагу на те, що в громадському транспорті досить рідко звучить українська музика. За словами начальника відділу економічного розвитку виконавчого комітету міської ради Андрія Товстиги, пасажирські перевезення в місті здійснюють перевізники приватної форми власності та 24 підприємця-перевізника на 39 автобусних маршрутах загального користування, на яких працює 65 транспортних засобів. Відтепер у них лунатиме українська пісня.

У збірку входять пісні відомих усім виконавців: Софії Ротару, Назарія Яремчука, Оксани Білозір, Таїсії Повалій, Ані Лорак, Наталки Могилевської. Є й чимало молодіжних гуртів, які уже багато років демонструють високі стандарти української музики. Це - Океан Ельзи, Мандри, Made in Ukraine та інші. Тож їдучи в автобусі чи маршрутці, ковельчани зможуть насолодитися улюбленими піснями українців: «Червона рута», «Чорнобривці», «Смерекова хата», «Пісня про рушник», «Черемшина», «Мальви». Найбільше пісень, які увійшли до збірки, про Україну, сповнені любові до рідної землі та рідного краю.

«Для нас головне, аби пасажирам було зручно і комфортно. Особливо зараз, коли в державі ведуться бойові дії, не усім хочеться слухати веселі пісні та ще й російською мовою (саме такі найчастіше звучать по радіо). Тому ми дуже вдячні за подаровані компакт-диски, які дозволять водіям вмикати під час руху відомі українські пісні, багато з яких патріотичного спрямування», - зауважують підприємці-перевізники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку теж треба! Хочу слухати українське!
Відповісти
Пов(ія)алій, що там робить?
Відповісти
Ані Лорак і українські пісні???? якось не в'яжеться
Відповісти
Пісня "Мальви" у виконанні А.Лорак
Відповісти
Останні новини
На Сході загинув волинянин
24 серпень, 2014, 14:39
У Ковелі маршрутчикам роздають диски з українською музикою
24 серпень, 2014, 14:05