Як у Ковелі відзначили День Незалежності. ФОТО.ВІДЕО

Як у Ковелі відзначили День Незалежності. ФОТО.ВІДЕО
На День незалежності ковельчани взяли участь у Параді вишиванок "Орнаменти незалежності", який у місті проводиться щороку.

Про це повідомляють на сайті міськради.

Урочистою ходою під музичний супровід муніципального духового оркестру колона учасників параду пройшла від площі Героїв Майдану вулицею Незалежності до пам’ятника Тарасу Шевченку. Саме там відбулося відкриття свята.

Під час урочистостей міський голова Олег Кіндер зауважив, що "цього року головне свято нашої держави затьмарене подіями, які додали в її багатовікову історію чергову трагічну сторінку, проте український народ завжди вирізнявся волелюбністю та патріотизмом, незламною вірою і прагненням самостійно будувати свою державу".

Ведуча урочистостей Анастасія Рубець закликала усіх "єднатися у спільному прагненні своєю працею зміцнювати українську державу та бути єдиними в молитві за нашу землю.
Також представники духовенства міста Ковеля відслужили молебень за Україну. Згодом учасники урочистостей усі разом виконали Державний Гімн.

У цей день ковельчани також організували загальноміський флешмоб "За єдність України". Вони вишикувались у центрі площі Героїв Майдану і, тримаючи в руках жовті аркуші паперу, утворили Герб України. Поряд з ним розвивався синьо-жовтий стяг.

У фіналі флешмобу під супровід муніципального духового оркестру присутні виконали Гімн України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Ковелі відзначили День Незалежності. ФОТО.ВІДЕО
25 серпень, 2014, 20:05