В Італії вбили волинянку

В Італії вбили волинянку
Нововолинянка стала жертвою вбивці в Італії.

Кривава трагедія, яка скидається більше на сценарій до фільму жахів, сталася 24 серпня в самому серці Італії - в Римі, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал з посиланням на ansa.it.

Усе відбувалося на території приватного котеджу на вулиці Бірмандія.

Убивця - Федеріко Ліонеллі - 2 місяці гостював у власника котеджу - колеги по роботі. Жінка працювала в будинку економкою. Того дня хазяїв удома не було: поїхали у відпустку.

Федеріко Ліонеллі в костюмі садівника напав на жертву з ножем біля входу у віллу. Потім, аби приховати сліди злочину, сокирою відрубав їй голову.

Сусіди почули крик Оксани і викликали поліцію. Правоохоронці вкупі з пожежниками виламали двері в будинок; вбивця, погрожуючи ножем, втік через бокові двері й намагався сісти в машину. Поліцейські зробили 5 пострілів, один - смертельний, в серце, від якого чоловік помер у госпіталі.

Сестра вбивці обурюється: чому поліцейські стріляли в серце? Переконує, що брат був непоганою людиною, але останнім часом страждав депресією через смерть близького друга.

Хазяїн вілли досі не може повірити в те, що сталося. Хоча Оксана раніше скаржилася на те, що Федеріко грався холодною зброєю.

Поліція Риму проводить розслідування за фактом убивства українки, а прокуратура оцінює дії поліцейських. Слідство розглядає гіпотезу спроби зґвалтування: вбивця домагався жертви, але, отримавши відмову, накинувся на неї з ножем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи!!! Співчуваю родині, дітям особливо... Жах!
Відповісти
прохання прибрати ім"я жертви!!!!!!!!
її малолітня дитина ще не знає!!!!!!!!!!
Відповісти
Чим ти так прогнівила Бога, що він так жорстоко забрав тебе до себе ... Мабуть італійські чоловіки тільки таким чином можуть вийти з глибокої депресії...
Відповісти
Останні новини
В Італії вбили волинянку
26 серпень, 2014, 08:25