Рота «Світязь» потрапила в оточення в Іловайську

Рота «Світязь» потрапила в оточення в Іловайську
Бійці підрозділу «Світязь» разом з іншими добровольчими формуваннями міліції та Нацгвардії ведуть бої за звільнення Іловайська.

Про хід протистояння за ключовий для російських бойовиків населений пункт розповів комбат «Донбасу» Семен Семенченко, - повідомляє Вісник і К.

«Після уранішнього прориву з Новоазовська ситуація була повністю контрольована, в усякому разі за наявності адекватного командування сектором.

Тривожні симптоми почалися пізніше. Спочатку самовільно покинула позицію частина ВСУ, яка повинна була забезпечувати тил угрупування звільняючої Іловайськ. Артилерія була розбита градами а решта відійшла, залишилися одні міномети.

Потім супротивник завдав ще одного удару танками з району Моспино. Вони пройшли через Старобешево і були зупинені через 15 км заслоном артилерії і танків ВСУ (чомусь вони звідкись раптом у ВСУ з'явилися).

Також був завданий удару в районі Єленовки.

Таким чином в результаті трьох ударів (знизу від Новоазовська, прорив групи з сектора Д, прорив групи від Моспино) були заблоковані Старобешево і Кутейниково. Наостанок відійшла ще одна група ВСУ і усе угрупування опинилася в оперативному оточенні», - окреслив становище Семенченко.

На даний момент, в Іловайську, за словами Семенченка, заблоковані частини батальйону Нацгвардії «Донбас», батальйону МВС «Дніпро», батальйону МВС «Херсон», батальйону МВС «Миротворець», рота МВС «Світязь», а також звідна рота 93-ї і 17-ї бригад ВСУ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих