Розповіли, як загинув волинський боєць «Донбасу». ФОТО

Розповіли, як загинув волинський боєць «Донбасу». ФОТО
Володимир Пушкарук "Пушик" загинув у суботу 23 серпня у бою за Іловайськ.

Володимир - вихідець із села Мовників, мешкав у Нововолинську. Йому було 42 роки, - повідомляє Нововолинськ Діловий.

У бою за Іловайськ бійці "Донбасу" потрапили під "гради". З-під обстрілу тіло Володимира виніс Олександр Маслов разом із побратимами.

В той день у підрозділі Пушкарука після сутичок із терористами уціліли лише 8 бійців із 22, але відчайдухи все одно пішли на нове завдання. Володимир із нього не повернувся.

Ось що написав про цей день комбат "Донбасу" Семен Семенченко.

"Іловайськ. Щойно закінчився обстріл гаубицями місця дислокації частин батальйону Донбас. Батальйон разом з окремою ротою мотострілків і ротою Дніпро вже шостий день утримує місто. Змушені були відійти з правого боку, тепер утримуємо ліву частину міста.

Зараз трьох поранених і одного вбитого вивезли з міста і везуть до нас в Дніпр, де вже зібрався взвод поранених на чолі зі мною. За цей час військовослужбовців ЗСУ не ввели взагалі, а інші частини ввели в абсолютно недостатній кількості, хоча мені достовірно відомо, що всі накази міністром внутрішніх справ віддані.

Я не прихильник відомчих розборок, навішування ярликів, криків "нас зливають". Я чесно з бійцями виконав наказ і двома ротами увійшов в Іловайськ в понеділок,. Ми чесно взяли 2/3 міста і відбивали танкові атаки весь тиждень. Ми чесно отримали свої кулі і осколки, комусь пощастило більше - і він живе, комусь менше - і він вже не з нами. Ми чесно чекали весь тиждень. Триматися ми можемо і далі, так як прийшли воювати, а не пасти задніх.

Але ми тепер навіть не бачимо ворога. Вони не з'являються і луплять хлопців здалеку. Пушки, міномети, гради і так далі. Вийти - покрити себе ганьбою, і на це ми підемо тільки в крайньому випадку. Сьогодні я відправив в Іловайськ журналіста, щоб люди знали правду. Все не так райдужно, як кажуть по ТБ. Багато бійців, та й я не розуміють, що конкретно ми там робимо в такій кількості і чого ми чекаємо ", - написав Семенченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих